Королева випускного вечора: як знайти «своє» плаття

Випускна сукня - перший з найважливіших нарядів в житті будь-якої дівчини. Від правильності її вибору залежить майже 90% того, як пройде вечір. Для правильного підбору необхідно враховувати всі актуальні тренди, нюанси фігури та побажання старшокласниці.

Перше, що необхідно зробити, це визначити достоїнства фігури і її недоліки. Важливим правилом правильного підбору будь-якого одягу є акцент на переваги і ретуш вад.

Випускницям з фігурою грушоподібної форми необхідно приховати велику нижню частину і зробити акцент на тонкій талії та грудей. Сукні до підлоги з струмливих тканин допоможуть впоратися з видатними стегнами, і відведуть погляд на стрункість талії.

Якщо дівчина має фігуру «яблуко», тобто вузькі стегна і нечітка талія, їй підійде плаття в стилі ампір. В цьому випадку вечірнє вбрання зробить акцент на талії і значно підкреслить її.

Фігура «перевернутий трикутник» має на увазі наявність масивних плечей і відсутність опуклості стегон. В цьому випадку необхідно візуально зменшити плечовий район і збільшити, зробити більш жіночними стегна. Сукня з різним верхом і пишною спідничною частково вирішить проблеми юних власниць таких фігур.

Світові дизайнери проголосили випускний наряд 2017 образом скромності і дівочої цноти і ніжності. Ніжні кольори, закрита або напівприкрита область декольте, мінімум косметики і лаку на волоссі, так повинна виглядати стильна випускниця цього року. У моді залишилися такі моделі суконь, як «Русалонька», «Грецька богиня», «Футляр» і «А-силует». Відмова від масивних прикрас і яскравого декору зіграє на користь випускниці. Хвилясті тканини і закриті або ж прикриті плечі - ось модна порада від дизайнерів.

А щодо конкретних моделей, зокрема міні, тут https://jill.com.ua/platya/mini/ можна вибрати чудові варіанти суконь як на випускний, чи інше свята, так і на кожний день.

Окрема тема цього випускного сезону - це плаття до підлоги з відкритою спиною і цнотливо закритим передом. Дизайнери вважають цей образ ідеальним для юних королев випускного балу. Дівчина в такому вечірньому вбранні справляє одночасно і цнотливе і по-дівочому привабливе враження. Продумана невигадлива зачіска доповнить розкішний образ.

На випускний вечір 2017 підійде довга сукня з м’яким корсетом. Вітаються мережива і витончені непомітні вставки з інших матеріалів. Також можна вибрати наряд з тонкими або товстими бретельками, а також довгим подолом.

Любительки коротких вечірніх нарядів сміливо можуть одягти сукню улюбленої довжини. Пишна спідниця відмінно підкреслить талію і приховає широкі стегна. Шанувальниці «маленького чорного плаття» можуть блиснути ним на шкільному вечорі. Дизайнери нагадують, що верх у міні сукні повинен бути цнотливо закритим.

Для тих дівчат, які ніяк не можуть вирішити, в короткому або довгому з’явитися на шкільному вечорі, рекомендуються сукні-комбі. У подібного наряду коротка спідниця переходить в довгий шлейф. У цій сукні зручно, як ходити по сцені актового залу, так і запалювати на шкільному “афте-паті” і зустрічати світанок.

До модного табу 2017 фахівці віднесли відверто сексуальні сукні, глибокі декольте і відтінки червоного. Наряд, пошитий для випускного вечора з важких тканин додасть юної школярці +10 років до її віку, що є не бажаним. Не варто також в якості випускного наряду вибирати плаття з трикотажу, це значно спростить образ юної принцеси.