Дитяча мода літо 2017: новинки, модні тенденції та тренди в одязі

Тепла пора року принесло моді не тільки новинки дорослого одягу, а й дитячого. Дизайнери подбали не тільки про дівчаток, але і хлопчиків, продемонструвавши в своїх лінійках красивий, модний і головне - практичний одяг, в якому буде комфортно і не спекотно влітку.

интернет магазин детской одежды

Дитяча мода літо 2017, модні тенденції та тренди

Якщо ще кілька років тому ніхто не думав про дитячу моду, то зараз вона нітрохи не поступається дорослій. Практично кожен відомий бренд щосезону пропонує для маленьких модників колекцію одягу, що має різні стильові рішення, тенденції та дизайн. Ось і в сезоні весна-літо 2017 дитяча мода має свої напрямки. Найголовнішим став девіз «дитина-дорослий» або «копія мама (тато)». Практично кожен предмет гардероба тепер в точності повторює дизайн дорослого одягу, при цьому матеріали, колірна гамма і декор залишаються незмінно дитячими.

Розглядаючи фото з останніх показів, не можна не згадати про те, що перевага в новому сезоні віддано спортивному, вуличному, ретро і стилю мілітарі. Одяг пошитий з трикотажу, льону, натурального шовку, деніму, бавовни.

Модні кольори

Тепла пора року принесе в дитячій моді як пастельні і класичні, так і яскраві фарби. Білосніжний, глибокий чорний, темно-синій, смарагдовий і трав’яний, всі відтінки рожевого, бежевий і червоний, стануть основними в дизайні одягу. Крім того, актуальними стануть металеві кольори: срібний, золотий і бронзовий.

А от у цьогорічних літніх колекціях Dolce & Gabbana перевага була віддана сонячному і лимонному відтінкам, які поєднувалися з білим, чорним і зеленим кольором.

Модні принти

Актуальним буде не тільки стиль мінімалізм, але і всілякі принти у вигляді абстрактних малюнків, тварин мотивів, квіткової абстракції, сюжетних картинок, мультяшних персонажів і написів. Особливо цікаво виглядає ручна вишивка на футболках і джинсах, великі квіти і дрібні гілочки на сукнях, великі написи на одязі для хлопчиків.

Дитяча мода для хлопчиків літо 2017

Одяг в класичному стилі в новому сезоні пропонує хлопчикам стандартні костюми «двійки» і «трійки», однотонні водолазки, білі майки, в’язані светри, легкі куртки і стьобані куртки.  В якості головних уборів запропоновані в’язані шапки з вушками і утеплені капелюхи на весну, панами м кепки на літо (що захищають голову дитини від сонячного удару).

Говорячи про брюки, перевагу віддано класичним моделям, вузьким джинсам-дудочкам, вільним штанам в спортивному стилі. У моді тільки натуральні тканини. Актуальними є футболки і майки з 100% бавовни і льону. На синтетику дизайнери наклали табу.

Верхній одяг теж не має обмежень. У колекціях зустрічаються стьобані куртки, косухи, бомбери і парки. Одні утеплені для прохолодної погоди, інші - легкі, що нагадують вітровки.


Дитяча мода для дівчаток літо 2017

Fashion-гуру особливу увагу приділили виготовлення одягу для дівчаток. Різноманіття стильових рішень, колірної гами і фасонів - просто вражає! Зменшені копії дорослого одягу «дочки-матері» представлено практично в кожній лінійці дитячого одягу.

Щодо суконь, то тут обмежень немає! Актуальними повсякденні вироби з трикотажу, бавовни і льону. Вечірня мода передбачає собою атлас, шовк і мереживо у всіх інтерпретаціях. Єдине, на що дизайнери внесли обмеження - симетричні вирізи і розрізи, прозорі вставки. Серед фасонів спідничок превалюють моделі “дзвіночок”, багатошарові спіднички, рюші і волани, а також класика у вигляді А-силуету - актуальні в новому сезоні як ніколи!