Канадський будинок: вигідне вирішення житлової проблеми

Сучасна технологія будівництва каркасних будинків із застосуванням сучасних будівельних матеріалів називається «канадською» тому що застосовувати її почали на півночі США і в Канаді, а потім і в Європі. Зараз близько 80% малоповерхових будинків в західних країнах побудовані саме за цією технологією.

Будинки з дерев’яною структурою, зроблені за канадською технологією, розраховані на експлуатацію при температурах від -50 до +50 градусів, здатні забезпечити комфортне проживання в будь-яких кліматичних умовах.
 
Чому варто вибрати каркасний будинок?

1. Будівництво каркасного будинку можна починати в будь-який час року тому що будується такий будинок дуже швидко. Зазвичай на монтаж стін і даху йде 2-3 тижні, решту часу займають внутрішні роботи.

2. Канадська технологія не вимагає застосування важкої будівельної техніки, що значно знижує вартість будівництва. Всі елементи каркасного будинку відрізняються невеликою вагою, тому фундамент робиться менш масивним, ніж у класичного цегляного будинку. Відпадає необхідність використання підйомного крана і екскаватора.

3. Відмінні теплоізоляційні властивості. Канадська конструкція каркасного будинку розрахована надійно зберігати тепло при мінімальній товщині стін.

4. Оперативність будівництва. При будівництві каркасного будинку немає необхідності вичікувати усадки стін, витрачати час на вирівнювання та утеплення стін. В результаті проміжок часу від початку будівництва до новосілля становить два-три місяці. До речі, по посиланню Построить Канадский дом в Украине ви зможете дізнатися як з цим завданням справляються досвідчені спеціалісти компанії «УКРПАНЕЛЬ».

5. Надійна звукоізоляція. Застосовувані при будівництві каркасного будинку матеріали (гіпсокартон і мінеральна вата) володіють хорошими звукопоглинальними властивостями.

6. Приховані всі комунікації. Всі комунікаційні мережі розміщуються всередині стін будинку, у внутрішніх приміщеннях каркасного будинку Ви не побачите електропроводку або водопровідні труби.

7. Висока мобільність. Завдяки універсальним рішенням Ви маєте можливість в процесі будівництва вносити корективи та уточнення. Навіть в уже побудований каркасний будинок за бажанням замовника при необхідності можна істотно видозмінити.

8. Будівництво будь-якого типу будівель. За канадською технологією можна побудувати не тільки будинок або котедж, а й офісні будівлі, міні-готелі, ресторани, магазини, офісні приміщення, а так само надбудувати мансарди і т.п.
 
Як недолік канадської технологією будівництва каркасних будинків варто скасувати її малу поширеність. Ця технологія, не дивлячись на свою простоту, вимагає наявності у будівельників специфічних знань і досвіду. Ще дуже мало кваліфікованих будівельників працює в цій галузі.