Туристичний рюкзак-стілець BAGOBAGO - кращий друг мандрівника!

Знаєте, яке перше правило туриста? Вибирай правильний рюкзак. Без цього аксесуара подорож навряд чи занадиться. При тому йому доведеться пережити чимало: вміщати утричі більше речей, ніж задумано виробником, постійно переміщатися з полиці на полицю у всіляких видах транспорту, а ще на ньому будуть сидіти (буває інколи і таке!). А щоб відпочивати хоч посередині вулиці, хоч серед гір було зручно, в Чехії придумали крутий рюкзак-стілець.

Палатка, рюкзак, каремат, спальник - без цих речей туристу аж ніяк не обійтись. А придбати їх, та інше сучасне якісне туристичне спорядження по найкращій вартості можна в інтернет-магазині “Мандрівник”.

Навіть найенергійніший турист напевно втомиться після багатогодинного забігу по незнайомому місту або n-ної кількості кілометрів, пройдених в поході. Саме час сісти і відпочити. Але що робити, якщо лавочок, стільчиків та інших придатних поверхонь поблизу не спостерігається? Відповідь очевидна: сісти на свій рюкзак! Ось тільки, щоб весь його вміст точно пережив наслідки такого рішення (особливо у випадку великогабаритного туриста), це повинен бути рюкзак-стілець від чеської студії Bago Bago, який так і називавється - BAGOBAGO.

Чехи пропонують всім туристам поповнити колекцію дійсно функціональним рюкзаком. І його функціональність не обмежується 22 літрами обсягу і трьома відділеннями для різних необхідних речей. Фішка продукту від чеських креативщиків - щільний вбудований каркас. Він дуже легкий, міцний і при тому зовсім непомітний. Зате надійно захистить вміст рюкзака, якщо вам раптом заманеться на ньому посидіти. А це рано чи пізно станеться, адже BAGOBAGO - це рюкзак з вбудованим стільцем.

Запатентований рюкзак-стілець витримає навіть вельми габаритного туриста. Для більшої зручності у стільця, звичайно ж, є ніжки, які не займають багато місця і не заважають і при ходьбі.

А щоб ще ефективніше розподілити вагу багажу, дизайнери забезпечили рюкзак широким поясом з карабіном, що дозволить дослідити нові міста набагато довше і веселіше, причому без зайвої втоми.

Рюкзак-стілець виготовляється в п’яти кольорах (чорний, сірий, червоний, зелений і блакитний) і продається на сайті виробника або ж на Amazon за ціною трохи більше $ 100.

Ось як описують свою розробку самі творці BAGOBAGO:

“Світ потерпає від нестачі місць, де можна сісти, особливо тоді, коли людині це найбільше необхідно. А що, якби існувала можливість сидіти де завгодно?

Може бути, ви думаєте, що ідея BAGOBAGO з’явилася через нашу лінь? Ні, насправді ми дуже працьовиті люди. Але ми розуміємо важливість хорошого і своєчасного відпочинку. Ми зібрали команду з чеських дизайнерів, ортопедів і виробників і створили унікальний в своєму роді рюкзак BAGOBAGO з вбудованим стільцем, завдяки якому ви можете сидіти дійсно де завгодно!”