Всьому виною амбіції. Чому Роналду не повернеться до «Манчестер Юнайтед»?

Днями з'явилася інформація, що нападаючий мадридського «Реала» прийняв рішення покинути чемпіонат Іспанії. Згідно з повідомленнями ЗМІ, керівництво "вершкових" спробує відмовити 32-річного гравця збірної Португалії від зміни клубної прописки. Футболісту пропонують ретельно обдумати це питання після закінчення Кубка конфедерацій.

Як повідомляє Gazzetta dello Sport, в разі, якщо Роналду не відмовиться від виходу з «Реала», клуб запросить за нього 400 млн євро.

Раніше стало відомо, що португалець підозрюється в ухиленні від сплати податків в розмірі 14-ти млн євро. Сам Роналду категорично не згоден із звинуваченнями з боку охоронців закону і вважає це образою. Багато хто відзначає, що саме тому Кріштіану прийняв рішення піти з «Реала». Це все, що ми знаємо на сьогоднішній день. Тепер давайте розбиратися.

Виявляється, португалець, до всього іншого, незадоволений поведінкою «Реала». Як заявило джерело, близьке до оточення гравця, Кріштіану не відчуває підтримки і захисту з боку свого клубу.

Тут напрошується просте запитання - невже 32-річна доросла людина настільки вразлива, що може взяти і піти з клубу, в якому провів вісім років? До того ж, якщо ти законослухняний громадянин, то навіщо звертати уваги на такі речі?

Чому, наприклад, той же Ліонель Мессі або Неймар не йдуть з «Барселони»? Адже вони теж побували в судах по аналогічній справі. А може скандал з ухиленням від сплати податків лише привід вибити собі більш вигідний контракт?

Тепер про інше - якщо Роналду дійсно ображений і хоче піти з «Реала», то куди він вирушить? Як зазначалося вище, «Реал» зажадає за свого бомбардира 400 млн євро. Хто стане платити таку суму, крім китайських клубів? Крім того, Роналду зараз 32 роки. Скільки він ще програє на високому рівні - невідомо. Так, все зараз подумали про «Манчестер Юнайтед», але повернення на «Олд Траффорд» малоймовірне.

Чому? По-перше, Роналду не дуже добре розійшовся з Жозе Моурінью, коли останній йшов з «Реала». Ми знаємо, що з себе представляє португальський фахівець. Навряд чи він стане міняти свою точку зору заради трансферу свого співвітчизника.

По-друге, на якій позиції гратиме улюбленець фанатів «Манчестера»? Очевидно, що він давно грає центрфорварда. Зараз на це місце претендує Маркус Решфорд. До того ж, клуб збирається запросити Альваро Морату з «Реала». А ще не забувайте про Златана Ібрагімовича.

Звичайно, заради такого майстра варто поміняти всі плани. До того ж, «Юнайтед» зірве справжній куш на футболках Роналду.

По-третє, чи зможе «Манчестер» скласти конкуренцію китайським клубам, які не упустять можливість запросити нападника. Так, сам Роналду не погодиться на переїзд в Азію, але є ж, наприклад, «ПСЖ».

ЗМІ, до речі, писали про інтерес до португальця з боку цього клубу. Очевидно, в чемпіонаті Франції набагато простіше підтримувати високий рівень гри, ніж в англійській прем’єр-лізі. При всій повазі до ліги №1, Англія - ​​найскладніший чемпіонат, і з цим не посперечаєшся.

Зараз говорити про щось конкретне не доводиться. Роналду, як справжній професіонал, сконцентрований на Кубку конфедерацій. Можливо, він передумає, але йому немає ніякого сенсу йти з «Реала», який зараз є найкращим клубом Європи. Дві перемоги в Лізі чемпіонів - тому підтвердження.

На сервісі esport.in.ua ви можете швидко і вигідно придбати квитки Шахтар, на інші футбольні матчі, а також різноманітні спортивно-культурні міроприємства