Як доглядати за шкірою на морі?

Сонячне літо - найкращий час для планового оздоровлення організму. Довгоочікувана подорож і відпочинок на морському узбережжі зміцнюють нервову систему, знімають стреси і дозволяють бачити світ в яскравих фарбах. Денний бриз і морська хвиля приємно охолоджують тіло, а каскад сонячних променів надають шкірі рівний відтінок засмаги.

Відпочинок на березі моря дуже корисний, але є у нього і недоліки. Морська хвиля і сонячні промені не кращим чином позначаються на стані шкіри і волосся. Якщо ви хочете по приїзду додому розкішно виглядати, збираючи захоплені компліменти від близьких і знайомих, подбайте про красу свого тіла!

Кращі друзі дівчат в місті - сонце, повітря і вода, на морі можуть зіграти з представницями прекрасної статі злий жарт. Багатьом жінкам не раз доводилося помічати, що під час літнього відпочинку на пляжі, шкіра стає чутливою, гостро реагує на зовнішні подразники, тяжіє до сухості і зневоднення. Заспокоїти розпалену шкіру, а також відновити її ліпідну мантію може якісна косметика.

Які засоби повинні бути в арсеналі Королеви пляжу? Перше правило здоров’я шкіри обличчя і тіла - ніжне, але ретельне очищення. Збираючи дорожню косметичку, обов’язково покладіть до неї очищає молочко або вершки. Ці два засоби для обличчя допоможуть вам дбайливо видалити макіяж після відпочинку на вечірці, природні виділення шкіри, а також забруднення навколишнього середовища після загоряння на морському березі.

Шкірі тіла також потрібна турбота. Купання в морській воді дуже для неї корисно, але рівно до того моменту, як ви вийдете на берег. Після висихання шкіри тіла, на ній може залишатися морська сіль. Корисна в морі, на суші вона може стати джерелом великих неприємностей - викликати подразнення і свербіж. Тому дуже важливо приймати прісний душ після купання в морі. Очищаючи шкіру під проточною водою, використовуйте делікатні гелі для вмивання, і після водних процедур зволожуйте шкіру тіла спеціальними лосьйонами або збитим маслом для тіла.

Тепер поговоримо про захист шкіри обличчя і тіла. Грамотне використання косметики з сонцезахисними фільтрами - гарантія того, що краса, молодість і здоров’я вашої шкіри не постраждають після морського круїзу. Ідеальний варіант для літнього відпочинку - багатофункціональний засіб, який підходить і для обличчя, і для тіла.

Найкраще вибирати його з числа емульсій і лосьйонів. Текуча текстура продукту забезпечить легке нанесення засобу і його рівний розподіл по шкірі. Не забудьте, що косметику з SPF потрібно регулярно оновлювати - кожні 2-3 години, в залежності від того, що зазначено на етикетці, і після кожного купання.

Наступним етапом комплексного догляду за шкірою обличчя і тіла на морі стане її зволоження, живлення і anti-age догляд. Варіантів засобів для повноцінного догляду за шкірою обличчя безліч, ми ж радить вам звернути увагу на зволожуючу сироватку або легку емульсію з антиоксидантами і вітамінним комплексом. Ці продукти краси швидко вбираються, не залишаючи після себе відчуттів липкості або жирності, глибоко зволожують шкіру і борються з проявами фото- і хроностаренія.

У вечірньому догляді за шкірою обличчя обов’язково потрібно використовувати нічний крем. Він може бути досить густої текстури, збагачений максимумом корисних речовин. Шукайте на етикетці крему гіалуронову кислоту, вітаміни і мікроелементи, екстракти лікарських рослин. Якісний нічний крем заспокоює шкіру, покращує мікроциркуляцію в її тканинах, зменшує почервоніння, знімає запалення і дає anti-age ефект.

Ще один засіб, без якого під час відпочинку не обійтися, - маски для обличчя. Віддайте перевагу тим, які випускаються в міні-саше, вони не займуть багато місця у валізі, а ефект дадуть такий же, як їх аналоги в тубах і флаконах. Що стосується текстури таких засобів, зверніть увагу на маски на тканинній основі. І перед застосуванням не забудьте їх покласти в холодильник, тоді ефект зволоження шкіри і насичення її корисними елементами буде більше.

Компанія-перевізник організовує вигідні поїздки в Кирилівку з Полтави і інших міст України. До ваших послуг сучасні комфортабельні автобуси, можливість замовлення квитків по телефону, для дітей суттєві знижки.