Літній кейтеринг - чудовий відпочинок на природі

Кейтеринг - перспективний напрямок і прекрасна альтернатива звичному святкуванню в ресторані. Виїзне обслуговування підійде для тих, хто хоче відійти від звичних норм проведення торжества, але при цьому не збирається втрачати ні в комфорті, ні в обслуговуванні, ні в якісному і смачному частуванні для себе і своїх гостей.

Напередодні святкового міроприємства, важливо передбачити всі моменти, а особливо - організацію бенкету. А чому би застілля не провести на природі, тим більше, що на дворі чудова літня погода? А ось вам сайт dzyga-catering.com.ua, де ви дізнаєтесь про послуги компанії DZYGA - справжнього гуру виїзного кейтерингу! Вони подбають про все, а ви тим часом будете насолоджуватись смачною кухнею, чудовими розвагами, приємним спілкуванням з колегами, і близькими вам людьми.

Клієнти, які звертаються до послуг кейтерингових компаній знають, чого хочуть і не бояться експериментів. При виборі грамотного підрядника, здатного виконати їх кулінарні запити, замовники отримують саме те, що відповідає їхнім очікуванням!

Кейтерінг може проводитися і в банкетному залі, і на природі, та де завгодно! Місце проведення особливої ​​ролі не грає, але замовляючи кейтеринг на своє торжество, обов’язково подбайте про те, щоб у запрошеного виїзного ресторану було приміщення, бажано окреме, для приготування і подачі страв. Приміщення повинно бути з дахом над головою на випадок дощу, це особливо актуально влітку.

Гарна погода - запорука гарного свята, але ніхто, як ви розумієте, не дасть вам ніяких гарантій на цей рахунок! Подумайте також про необхідної потужності, які будуть потрібні кухні, швидше за все кейтеринг приїде зі своїм тепловим обладнанням, необхідним для приготування заявленого меню і потрібно бути до цього готовим.

Істотно полегшить роботу кухні і зручний підхід до проточної воді. Швидше за все, до початку міроприємства всі продукти будуть вже попередньо оброблені і вимиті, але з водою завжди набагато краще і гігієнічніше, ніж без неї.

Не бійтеся і не соромтеся задавати питання, адже набагато простіше домовитися про всі аспекти ще «на березі», щоб уникнути непорозумінь під час заходу, коли вже пізно буде чогось вирішувати і виправляти. Не зайвим буде і укладення договору на надання послуги, де будуть прописані всі моменти щодо заходу, але договір повинен бути однаково зрозумілий усіма учасниками угоди і відповідальність несуть і виконавець, і замовник.

У чому ж відмінність кейтерингу від ресторану і чому все більше людей вибирають подібну послугу?

Все дуже просто! Вибираючи виїзне обслуговування, ви не прив’язані до місця; свято можна влаштувати і на покинутій фермі, і в чистому полі, і на даху хмарочоса. Ви можете вибрати «своє меню» або розробити його за допомогою підрядника, звичайно ж, при його лояльності до вас, зацікавленості і певному рівні професіоналізму, ресторан, наприклад, швидше за все, відмовить Вам в цьому. Ви можете влаштувати будь-яке наповнення на своєму святі, не орієнтуючись на інтер’єр і режим закладу, правда - це питання не зовсім до кейтерингу.

Фінансова сторону питання

Мало кому приходить в голову, що для того, щоб організувати захід, скільки людей повинно синхронно спрацювати, скільки моментів має бути враховано, скільки повинно бути зроблено дзвінків і скільки відправлено листів, і це не кажучи про навантаження і розвантаження, про замовлення продуктів і їх доставку на кухню, їх попередню обробку і підготовку, про роботу персоналу і про гонорари керівників, про амортизацію обладнання і про щомісячні платежі за оренду кухні і про відповідальність за все!

Але це все, звичайно, лірика і замовнику зовсім нема чого про все це знати, але розуміти варто було б. На кінцеву цифру впливають і такі моменти, як: віддаленість від міста, формат заходу (банкет або фуршет), меню і кількість їжі на людину, а так само додаткові завдання щодо заходу (послуга з організації бару, наприклад, або кулінарні шоу.