Універсальний засіб від кліщів і бліх для собак - TickLess для тривалого і надійного захисту

Найефективніший, абсолютно нешкідливий і безпечний засіб від кліщів для собак - компактний ультразвуковий відлякувач TickLess. Цей прилад розробили італійські вчені. Особливість медальйона в тому, що в процесі роботи ультразвукове випромінювання постійно змінює діапазон, частоти були підібрані експериментальним шляхом. В результаті забезпечується захист більш ніж від 70 видів
іксодових кліщів, а також для інших комах, включаючи трав’яних бліх.

Переваги TickLess перед медикаментозними препаратами

У ветеринарних аптеках і зоомагазинах пропонують різні зовнішні і внутрішні препарати для забезпечення захисту від кровососів паразитів. Це зручні в застосуванні краплі на холку, спрей для кішок і собак, а також таблетки і капсули.
Однак зовнішні засоби від кліщів містять отруйні речовини, які впливають не тільки на комах, а й на організм ссавців. Зокрема будь-який аптечний засіб може стати причиною алергічної реакції, а також формування патології внутрішніх органів.
Якщо мова йде краплі або спрей, то подібні препарати легко видаляються з шерсті тварин від дощу або після купання. Причому, господар може і не відстежити, що тварина залишилася без захисту.
Брелок має водозахисний корпус, а його роботу можна відстежувати по вбудованому індикатору: поки є світловий сигнал, кліщі не страшні для собак. Крім того, TickLess абсолютно нешкідливий, не має протипоказань і не дає ніяких побічних ефектів. Прилад можна використовувати навіть для цуценят, а також для собак з ослабленим імунітетом, схильним до алергічних реакцій, для літніх тварин. Ссавці просто не помічають ультразвукове випромінювання, смертельне для комах.
До додаткових переваг можна віднести простоту використання: просто витягніть захисний прошарок, щоб звільнити батарею, включіть прилад, переконайтеся, що індикатор заряду батареї спалахнув, і прикріпіть відлякувач на нашийник тварини.

Де замовляти TickLess?

Якщо ви вирішили захистити свою собаку або кота, використовуючи відлякувач, то найкраще купувати ультразвуковий прилад у офіційного постачальника. У Цьому випадку ви можете бути впевнені, що купуєте якісний італійський брелок, зібраний в заводських умовах і забезпечує довговічну, надійну і безпечну захист.