Перевтілення старого лондонського вокзалу в ультрасучасний офісний простір

Дивовижні реконструйовані будівлі оточують нас всюди, дані проекти - це результат злиття кількох епох: минулого і сучасного. Адже саме історична архітектура береться за основу і тільки потім фахівці розробляють більш модернізований інтер'єр.

Аналогічним чином створено сучасне чудовий оригінальний офісний простір, про який сьогодні піде мова. Стара обмінна станція перевтілилася в нову і модернізовану будівлю, де збереглися елементи архітектури, закладеної спочатку.

Колишній вокзал Вікторіанської епохи в Ліверпулі знаходиться в Центральному діловому районі. Будівля після реконструкції та ремонту знаходиться в позиції комерційної нерухомості. Варто зазначити, що витрачених на проект 5 млн. фунтів стерлінгів, та копітка робота групи експертів удостоїлися безлічі престижних нагород.

Відома дизайнерська студія Optelma тісно співпрацювала з з компанією Hilson Moran, а також інженерами-консультантами і архітектори бюро BDP для забезпечення правильного оформлення зон загального користування, включаючи вестибюль, ліфтові холи, коридори і туалети. Весь дизайн інтер’єру вийшов сучасним, яскравим і свіжим.

Для обробки та оформлення використовувалися світлі і нейтральні відтінки, повністю засклені входи і виходи. Зали з похилими майданчиками забезпечують максимальну прозорість і відкритий вид на простір.

Квадрати світла в під’їздах, створені фахівцями Optelma на замовлення для Quad 62, зміцнюють чистий і елегантний дизайн і допомагають раціонально розмежувати зони. Пресований алюмінієвий профіль успішно додає візуального інтересу, забезпечуючи пряме світлове рішення з відмінною продуктивністю і зручним управлінням. Парадний вхід, деякі архітектурні елементи всередині, зберегли свій первозданний вигляд. Особливо це арки, які акуратно зв’язують всю схему разом.

Високі стелі, пряме і відбите освітлення офісу, гладкі поверхні, прямі лінії і ненав’язлива геометрія дають приголомшливий результат, зливаючись в стильній і сучасній обстановці.

Как оптимизировать качество и стоимость ремонта офиса, где найти хорошего подрядчика? Наверняка эти и другие вопросы обустройства рабочего места для персонала волнуют руководителей фирм. Доверьте эту задачу опытным специалистам компании Сота-Строй, все поставленные задачи, начиная от разработки проекта, и заканчивая отделочными работами, и монтажем инженерных сетей будут выполнены точно в срок, без лишних переплат, и с безусловным качеством.