Золотий спіннер від компанії Caviar за 18 тисяч доларів

Спіннери зараз користуються оглушливою ​​популярністю, тому компанія Caviar вирішила не відставати від тренда і випустила свою версію іграшки. Зрозуміло, прикрашену золотом і діамантами.

У вас есть украшения и другие драгоценности, которыми вы не пользуетесь? Зачем такому добру простаивать, если можно выгодно продать золото в Киеве, и других городах Украины? Воспользуйтесь услугами VIPGOLD - точно не прогадаете!

Спіннери сьогодні всюди! Журнал Forbes назвав спіннер «обов’язковою офісною іграшкою в 2017 році», а кількість пошукових запитів про те, де купити спіннери, раптово різко зросла в квітні і поки не збирається знижуватися. Газета New York Post пише, що магазини не можуть впоратися з попитом на ці штуки, а кілька фабрик в Китаї, що займалися виробництвом стільникових телефонів і аксесуарів для них, переключилися на виробництво спиннер.

А в цей час компанія Caviar, яка займається виготовленням прикрас для смартфонів, годинників та інших аксесуарів, не залишилася осторонь і представила власну колекцію спіннерів «преміум-класу», як зазначається на сайті. До лінійки увійшло кілька моделей: Spinner Carbon Skull з карбоном, Spinner Diamonds з діамантами і, нарешті, Spinner Full Gold з чистого золота.

Чорний Spinner Carbon зроблений з цинку і прикрашений вуглеволокном, а посередині вигравіруваний череп. Ціна - 1 тисяча доларів.

Для тих, кому хочеться чогось більш гламурного, є модель Spinner Diamonds, покрита золотом 750 проби та щедро прикрашена діамантами. «Химерний динамічний танець сполохів золота і діамантів відверне від чого завгодно навіть найбільш сконцентровану людину і змусить її хоча б на пару хвилин забути про справи», - запевняють на сайті Caviar. Щоб перевірити, чи так це, доведеться викласти 1,8 тисяч доларів.

Нарешті, для тих, кого не влаштували попередні моделі, призначений Spinner Full Gold, повністю зроблений із золота 750 проби масою 100 грам (фото вгорі).

«Сучасний, оригінальний і до геніального простий аксесуар, - як пише компанія, - приверне увагу і розповість оточуючим про Ваш іронічний погляд на життя».

Обійдеться золотий спіннер вже у 18 тисяч доларів. На іграшки вже приймають замовлення, а перші покупці отримають їх в серпні.