Новий весільний тренд: передвесільна фотосесія в стилі казки про Дюймовочку

Всім відомо, як важливі для закоханих передвесільна і весільна фотозйомки. Адже ці знімки залишаються з коханими назавжди і є найкращим доказом їх любові. Пара з Сінгапуру вельми оригінально підійшла до даної задачі. Закохані надихнулися казкою про Дюймовочку і розповіли про свої побажання фотографам студії «Knotties Frame». А ті в свою чергу з великою радістю втілили ідеї клієнтів в життя.

Knotties Frame, що базується в Сінгапурі, складається з двох людей, які люблять до нестями свою справу: фотограф Ван Цзин і світлорежисер Лінь Зак. Їх надихнув звичайний вузол і те, з якою силою вузол пов’язує дві частини нитки. Точно так само і фотографії для людей, вони поблизу їх і зміцнюють зв’язок через матеріалізацію спогадів.

«Ми закохана парочка, яка до того ж закохана і в фотографування. Ми спеціалізуємося на весільних та передвесільних фотосесіях. Наша родзинка полягає в використанні творчих методів освітлення для наших нічних знімків при фіксації найчарівніших моментів. Ми пишаємося цією технікою, оскільки був пройдений довгий шлях відточування навичок і експериментів з різними стилями. Перш за все, ви будете раді дізнатися, що ми постійно вивчаємо нові стилі і методи, щоб завжди вас радувати!», - написано в CV студії Knotties Frame.

Сюжетом для цих фотографій були обрані обручка для пропозиції руки і серця і місцевий ресторан Swee Choon Tim Sum - місце, де почалася історія їхнього кохання.

«Моєю улюбленою фотографією є та, в якій наречений тримає обручку зі своєю коханою. Насправді вона має досить сильний посил: важливо не тільки створення шлюбу, але і здатність його зберегти», - говорить Ван Цзин.

І наречений, і наречена були дійсно смішними людьми, з якими приємно було працювати. Їх ентузіазм приніс багато радості під час сеансу фотосесії і чималий внесок для втілення в життя цих мініатюрних фотографій. Результат вийшов просто приголомшливим, а фотографії повністю відображають те, які вони в реальному житті!

Что за свадьба без хорошей музыки! И поскольку к выбору музыкантов нужно отнестись со всей ответственностью, хочу обратить ваше внимание на киевскую кавер группу Chica Band (официальный сайт). У коллектива огромный опыт успешных выступлений на разного рода корпоративных и семейных мероприятиях, концертах. В репертуаре популярные отечественные и зарубежные хиты. Стоит отдельно отметить профессионализм ребят, отличное владение музыкальными инструментами, а также умение завести публику, подарить максимум позитива, и отличного настроения!