Ідеальна пара: винайдено найзручніші шкарпетки, які зовсім не пахнуть

Запитайте будь-яку жінку: щоб вона хотіла змінити в коханому чоловікові? Звичайно, в милих нас влаштовує все. Крім хропіння і "тонкого аромату" шкарпеток в кінці робочого дня. Гаразд, жарти в сторону, якщо серйозно, неприємний запах і пітливість завдає неабиякий дискомфорт, причому представникам обох статей. Але рішення знайдено! Адже розумні люди винайшли шкарпетки, які зовсім не пахнуть. А заодно і досить зручні.

Шкарпетки - штука тонка. У всіх сенсах. І в ідеалі вибирати їх потрібно не менш ретельно, ніж будь-яка панянка, що вибирає бюстгальтер. Адже надто вже «дихаючий» матеріал може натирати шкіру і провокувати мозолі, а надмірно щільний - створювати парниковий ефект з усіма неприємними наслідками. Але ж мало хто замислюється над такими нюансами. Особливо в армії. Саме там, під час служби, втомившись боротися з кривавими мозолями, хлопець на ім’я Лео Чен (Leo Chen) придумав концепцію найзручніших шкарпеток на всі випадки життя. І зараз, через пару років, втілив її в життя завдяки сервісу kickstarter.

Так з’явився проект Neverquit Socks або найзручніші шкарпетки на кожен день. Вони поєднали в собі практично всі «суперсили», які так чекають від шкарпеток: зручність при ходьбі, опірність волозі і повна відсутність неприємного запаху.

Перша з «фішок» Neverquit Socks - особливі подушечки, розташовані на стопі шкарпеток. При ходьбі вони створюють додаткову амортизацію на всіх найбільш чутливих ділянках. Результат - ноги куди менше втомлюються і набрякають протягом дня. Що особливо оцінять ті, кому за службовим обов’язком доводиться багато стояти. Або ж, навпаки, постійно перебувати в русі, наприклад, під час занять спортом.

«Фішка» номер два, яку оцінять всі (включаючи жінок) - це відсутність неприємного запаху. Волокна шкарпеток оброблені оксидом цинку, який природним чином перешкоджає розмноженню бактерій-провокаторів запаху поту. І робить це краще за більшість дезодорантів. Більш того, цинк не тільки блокує запах, але і знижує потовиділення. Що, в сукупності зі здатністю матеріалу «дихати», дозволить зберегти ноги сухими навіть після інтенсивної пробіжки.

Ну і серед інших приємних особливостей, які роблять Neverquit Socks претендентом на звання найбільш зручних шкарпеток, спеціальна вставка проти мозолів. Невелика подушечка трохи вище п’ят допоможе протистояти взуттю навіть з найжорсткішим задником краще будь-якого пластиру.

Інтернет-магазин http://briwool.com.ua/ пропонує широкий вибір якісних колготок, шкарпеток, нижньої білизни для дорослих і дітей від відомих перевірених виробників по доступній вартості. Пропонується можливість вигідних гуртових закупок.