Вибираємо ідеальні джинси для кожного типу фігури

Гардероб кожної жінки різноманітний і по-своєму унікальний. Навіть, якщо вона старанно копіює всі модні тенденції. Але є одна річ, яку завжди можна без зусиль відшукати в будь-якій шафі - джинси. Але тут вже, як ніде, діє правило: не все модне однаково красиве. А щоб знайти саме свою ідеальну пару, яка підкреслить тільки достоїнства і приховає недоліки, прислухайтеся до порад стилістів.

Джинси - один з найбільш універсальних предметів будь-якого гардероба. Тому і попит на них досить значний, тим більше при теперішніх досить демократичних цінах. А щоб ще більше заощадити, можна тут скористатися вигідною пропозицією від інтернет-магазину MaximJeans.

Їх можна носити з туфлями і кросівками, романтичними топами і комфортними толстовки, на прогулянку з подругами і навіть у багатьох офісах. Тут діє тільки одне золоте правило: знайти «свій» фасон. Адже невдало підібрані джинси можуть запросто спотворити навіть найкращу фігуру. А щоб цього не сталося, запам’ятовуйте прості підказки від стилістів, які допоможуть підібрати ідеальну пару під свій тип фігури.

Щасливим власницям «пісочного годинника»: джинси із завищеною талією

Якщо ви володієте пропорційними грудьми і стегнами - сміливо підкреслюйте талію. Цим ви зробите фігуру ще більш збалансованою. А допоможуть в цьому джинси з актуально завищеною лінією талії. При тому ширина самих штанин може бути практично будь-якою. Але стилісти рекомендують утриматися від комбінезонів і занадто широких штанів по типу палаццо: вони привернуть увагу до стегон, а ось осину талію, на жаль, «з’їдять» без залишку.


Дюймовочка: джинси прямого крою

Правило номер один: візуально злегка витягнути фігуру і не «різати» її додатковими горизонтальними лініями. Прямі та «слім» джинси впораються з цим завданням на тверду п’ятірку. Особливо, якщо денім виконаний в темних або злегка «випраних» відтінках. Хочете додати обсягу вузьким стегнах? Зверніть увагу на моделі з штучними потертостями в цій ділянці. А ось чого потрібно уникати, так це занадто широких джинсів (адже вони штучно «приземляються») і укорочених моделей (крадуть довжину ніг).


Спокусливим «грушам»: джинси-«бойфренди»

Трохи недбало-широкуваті і стильні джинси, ніби запозичені з чоловічого гардероба - то, що потрібно дівчатам з акцентованими стегнами. Модель вдало приховає зайві обсяги (якщо ви цього хочете), при тому вдало впишеться в практично будь-який образ. Незадоволені животиком? Вибирайте «бойфренди» із завищеною талією. Вони ж допоможуть підкреслити талію.


Високим і довгоногим: модні «кльоші»

Так-так, якщо ви ще не в курсі, «кльош» тріумфально повертається в моду. Але ця модель, на жаль, буде личити далеко не кожному типу фігури. Зате добре виглядає на високих жінках. Спробуйте, а раптом сподобається?