Розумна парасолька, яка попередить про погану погоду

"Забув вдома парасольку - обов'язково піде дощ", - багато хто впевнений, що ця прикмета працює. Але тепер з'явилася парасолька, яку забути вдома неможливо. І це далеко не всі переваги розумної парасольки, що з'явилася на одній з краудфандінгових платформ.

Парасолька - один з тих винаходів людини, що фактично не зазнав змін за кілька століть. Зараз існує велике різноманіття сучасних якісних функціонльних моделей, які можна придбати на accessory.24k.ua/umbrella.html, і на інших перевірених торгівельних майданчиках.

Незважаючи на те, що сьогодні створюється безліч концептуальних зразків, більшість сучасних парасольок більш, ніж «класичні». Саме тому їх власники зіштовхуються з трьома традиційними проблемами: «коли брати», «як не забути» і «зламалася». Всі ці проблеми має вирішити нова «розумна» парасолька Oombrella.

В даний час Oombrella проходить краудфандингову компанію по збору коштів. Всього за тиждень цього винаходу вдалося залучити понад 57 тисяч доларів інвестицій, з необхідних 65.5 тисяч. Такий успіх винаходу був гарантований його функціоналом, адже Oombrella не дасть себе забути, розповість прогноз погоди і не зламається на вітрі від вивертання спиць в зворотну сторону. Все це стало можливим завдяки використанню сучасних технологій. Проблема з вивертанням спиць була вирішена завдяки використанню сучасних, надміцних матеріалів.

У конструкції парасольки, зокрема, використовується кевлар, який застосовують при виробництві куленепробивних бронежилетів. Дві інші проблеми були вирішені за рахунок інтеграції розумної системи з набором чіпів. З їх допомогою парасолька синхронізується зі смартфоном користувача. Коли парасолька «активована», то при віддаленні від мобільного пристрою на 15-30 метрів, вона відправить повідомлення про те, що була забута.

Крім цього парасолька здатна надавати регулярний прогноз погоди, відправляючи повідомлення на смартфон, планшет або комп’ютер господаря. Працює Oombrella з пристроями, як на базі iOS, так і на базі Android.

Ще однією неймовірно корисною функцією Oombrella є «світлова ручка». При відповідній настройці, LED підсвічування в ручці може загорятися, якщо на смартфон надійшло SMS-повідомлення або дзвінок. Це буде особливо корисно восени і в негоду, коли смартфон прихований під пластами одягу.