Новий «сімейний» холодильник, який розповість про те, яких саме продуктів не вистачає в будинку

У XXI столітті в будинок людини проникає все більше зовсім неймовірних і навіть футуристичних технологій. Про багатьох з них ще десять років тому люди могли тільки мріяти. Сьогодні ж всі вони - реальність! Однією з цих «технологій» став новітній холодильник від Samsung.

Всі ми живемо в дуже цікавий час. Сьогодні технології розвиваються, як ніколи раніше динамічно. Живим підтвердженням тому є такі речі, як холодильник Samsung Family Hub 2.0, що з’явився порівняно недавно. Куди важливіше те, що пристрої на кшталт цього наочно показують, як багато може досягти людина вже в доступному для огляду майбутньому. Створювався Samsung Family Hub 2.0 для того, щоб стати невід’ємною частиною будь-якої кухні, а також найголовнішим «розумним» предметом на ній.

Перше, що кидається в очі, при розгляданні цього дивного холодильника від компанії Samsung, так це те, що він обладнаний 21.5 дюймовим HD екраном, який на додачу до своєї діагоналі ще й сенсорний! Насправді в холодильник вмонтований цілий комп’ютер, який дозволяє виконувати значний набір маніпуляцій так чи інакше пов’язаних з кухнею. Інформаційна панель також підтримує технологію Wi-Fi, що дозволяє пов’язувати передовий холодильник з будь-якою іншою технікою.

Цікавою деталлю Samsung Family Hub 2.0 є його дверцята. Справа в тому, що коли холодильник закривається, вбудовані всередині камери фотографують все, що лежить перед ними на полицях холодильника. Ці фотографії можна побачити, як на екрані інформаційної панелі самого холодильника, так і через спеціальний додаток на смартфоні. Чим це корисно? Так, тим, що господар холодильника завжди буде знати, що у нього є, а чого не вистачає. Особливо корисна така функція при походах в магазин.

Управляти холодильником можна, як за допомогою інформаційної панелі, так і за допомогою будь-якого синхронізованого з ним мобільного пристрою. Справитися з управлінням зможе навіть дитина!

Важливо і те, що панель дозволяє робити і багато інших «побутових» речей, в тому числі і розважальних. Екран холодильника дозволяє дивитися фільми, серфити в інтернеті, дивитися останні новини, слухати музику і переглядати фотографії. Сам холодильник має безліч режимів. Всього одним натисканням окремі його секції, наприклад, можуть бути перетворені в морозильну камеру.

Вперше показано це диво техніки було на виставці побутової електроніки CES. Єдиним істотним недоліком пристрою є його величезна ціна в 6 тисяч американських доларів.

Сьогодні практично неможливо уявити собі магазини, ресторани, бари, інші заклади громадського харчування без сучасного функціонального холодильного обладнання. А замовити його можна на сайті.  kaskad-service.com.ua компанії “Каскад-Сервис”. Також досвідчені майстри сервісного центру даної компанії виконають любої складності ремонт побутової техніки.