Вінтажна шафа - родзинка ванної кімнати в стилі кантрі

Багатьох хвилює питання: як, і чим обладнати ванну кімнату, щоб органічно поєднати функціональність і еститику, причому в умовах дефіциту площі, що особливо характерно для невеликих квартир стандартних спальних районів. Саме витончена вінтажна шафа додасть цьому приміщенню особливий затишок. Вона допоможе заощадити місце і зберегти вбиральню в ідеальній чистоті.

Шафа з раковиною без п’єдесталу ідеально підійде для ванної кімнати в стилі кантрі. На полицях можна помістити кошики для речей. Шафа кремового кольору відмінно поєднується з підлоговою плиткою під камінь. Необтесані балки створюють вишуканий контраст. У містку шафу можна прибрати туалетні приналежності, що значно полегшить прибирання. Білі стіни і світла підлога відмінно підійдуть для спокійного інтер’єру. Заключна деталь - корзина для білизни з ротанга.

Шафа, вбудований в нішу - мрія тих, кому не вистачає місця для зберігання у ванній. Доповніть її вішалкою для халата або стелажем. Незвичайним рішенням стануть сходи для рушників.

На блошиних ринках можна знайти цікаву стару шафу. Покрита свіжою фарбою і прикрашена новими ручками, вона стане відмінним доповненням для ванної. Шар воску або лаку захистить шафу від вологи. Завершує інтер’єр кантрі ванна з закругленими краями і біла настінна плитка.

Світло-зелена шафа з фігурною основою, багатоярусним карнизом і фільончастими дверцятами має всі атрибути сільських меблів. Її доповнюють стіни нейтрально кольору, а теракотова плитка на підлозі надає контраст.

Похвалитися колекцією аксесуарів дозволяє відкритий стелаж. Оформіть задню стінку шпалерами з дрібним малюнком. Велика раковина дозволить розмістити всі необхідні туалетні приналежності. Останній штрих - блискучі крани з керамічними вентилями.

Шафа з жалюзійними дверцятами, що пропускає повітря - практичне місце для зберігання рушників. Стіни, підлога і шафа білого кольору створюють розслаблюючу атмосферу. Крісло кремового кольору і подушки з квітковим візерунком забезпечують максимальний комфорт.

А якщо вас не приваблює вінтажний стиль, по посиланню киевский производитель dvorsky.kiev.ua ви знайдете багато інших чудових моделей меблів для ванної кімнати. А ще компанія Dvorsky Studio пропонує широкий асортимент кухонь, спалень, дитячих, віталень, гардеробних, мягких , а також офісних меблів як готових моделей, так і по індивідуальному замовленню. Гарантується оперативність виконання замовлення з урахуванням всіх побажань, а також безумовна якість завдяки ефективному сучасному обладнанню, застосуванню передових технологій і кращих матеріалів.