Танець з драконами: вийшла офіційна колекція прикрас з «Ігри престолів».

Кожен сходить з розуму по-своєму. Наприклад, 16 липня розпочався новий сезон «Ігри престолів», одного з найпопулярніших телешоу сучасності. І тепер півсвіту точно відчуває помутніння розуму і порушення сну в спробах передбачити повороти сюжету. І поки глядачі гадають, коли ж прийдуть Ходокі та хто з героїв доживе до сьомої серії, їм пропонують ще й із задоволенням витратити грошики на не зовсім звичайний, але цілком ліцензійної «Мерч». Наприклад, фантастичні прикраси з драконами. Такі, як носить сама Дейнеріс Таргаріен!

Срібло було є і буде в моді, а тому прикраси з цього благородного металу завжди будуть затребувані, особливо серед представниць прекрасної статі. А придбати їх можна в інтернет-магазині silvers.com.ua/, саме тут представлено широкий вибір ексклюзивних вишуканих срібних браслетів, перстенів, сережок, кулонів і інших якісних виробів на любий смак і гаманець.

Коли популярні шоу надихають людей мистецтва на прояви творчості - це чудово. Коли вони перетворюються в успішний бізнес - теж добре. Наприклад, дизайнери ювелірного бренду Yunus & Eliza давно були шанувальниками фантастичної саги за мотивами творів Дж. Мартіна. Так що, коли їм випала нагода створити прикраси для самої Матері Драконів - як тут відмовитися? Тим більше, що в цій відповідальній справі їм допомагала Мішель Клептон (Michele Clapton) - один з головних костюмерів «Ігри престолів».

У підсумку в продаж надійшла (і тут же буквально «порвала» фанатську частина інтернету!) колекція фантастичних прикрас, натхненням якої послужили дракони. Намиста, модні чокери у вигляді крилатих ящерів, витончені ланцюжки, браслети і кільця зі срібною лускою нікого не залишать байдужими!

Більш того, головною моделлю фентезійної колекції стала сама Дейнеріс Таргаріен: деякі екземпляри від Yunus & Eliza і Michele Clapton вже були прикладом матері Драконів в новому сезоні. Наприклад, ланцюг на фото нижче, яку героїня носила в першому епізоді.

Ціна за дизайнерські прикраси коливається від 103 до 2000 доларів. Але на що не підеш заради омріяного Залізного трону!