Як вибрати ефективну дошку оголошень?

Дошка оголошень досить давно стала одним з найпопулярніших онлайн-сервісів в рунеті. І в цьому немає нічого дивного: поки буде достатньо людей, які щось здають і продають і, відповідно, людей, яким все це потрібно - дошки оголошень будуть користуватися попитом.

Бажаєш швидко і вигідно продати/купити товар, скористатися, чи надати свої послуги? Тоді розмісти оголошення на “дошці оголошень” board.com.ua, саме тут одна з найбільших в Україні баз даних, понад 1 млн. активної місячної аудиторії, надзвичайно ефективний користувацький функціонал, що дозволяє швидко виконати потрібний пошук.

доска объявлений

В епоху бурхливого розвитку Інтернету онлайнові дошки оголошень все більше завойовують популярність, поступово витісняючи в небуття традиційні й популярні донедавна ресурси, такі як, наприклад, оголошення в газеті.

При будь-яких варіантах подібні сервіси мають очевидні переваги. Досить пройти просту реєстрацію і розмістити оголошення, вибравши потрібний вам регіон. При цьому охоплення аудиторії одним оголошенням буде незрівнянно більше, ніж у традиційних ресурсів. Але як серед безлічі дощок оголошень вибрати саме ту, яка дійсно дозволить швидко знайти потрібного покупця (товар, послуг) при мінімальних тимчасових витратах?

Першою ознакою якісної дошки оголошень, крім традиційних показників відвідуваності, є, звичайно ж, кількість пропозицій. Дійсно, який сенс користуватися сервісом, де представлено менше 100 пропозицій по нерухомості або менше 20 категорій товарів? А ось якщо ви бачите тільки в категорії автомобілів більше 10 000 оголошень, які, до того ж, оновлюються з постійною частотою - такий ресурс однозначно буде ефективним!

Як правило, поважаючі себе дошки оголошень завжди залишають таку статистику відкритою навіть для незареєстрованого користувача: в підвалі сайту обов’язково повинні бути розміщені лічильники, що показують скільки активних оголошень розміщено на ресурсі в цілому, а також в розрізі місяця і останньої доби.

Не менш важливим критерієм є регіональне або географічне охоплення дошки оголошень. Наприклад, якщо вам потрібно здати квартиру у Львові, вам навряд чи підійде невелика дошка, яка охоплює тільки Київ і область. Завжди вибирайте ту дошку оголошень, яка представлена ​​в максимальній кількості регіонів вашої країни. Це, знову ж таки, скоротить час роботи одного розміщення: адже, за винятком нерухомості, ваша пропозиція може зацікавити жителя будь-якого міста вашої країни.

Третім важливим критерієм є кількість категорій пропозицій на ресурсі. Пристойна дошка оголошень має в буквальному сенсі прагнути охопити всі і вся. Сьогодні покупця може цікавити дачну ділянку в Тернополі, а завтра ноутбук або косметика в Одесі. Він завжди повинен бути впевнений, що знайде на вже знайомому ресурсі все, що завгодно, і де завгодно. Це, в свою чергу, є гарантією сталості аудиторії сайту, а значить - ваше оголошення, знову таки, дуже швидко знайде свого зацікавленого покупця.