Як визначити характер жінки по її сумочці

З великою часткою впевненості можна сказати, що ця стаття буде цікава не тільки жінкам, а й чоловікам, особливо тим, хто любить знайомитися на вулиці. А щоб не потрапити в халепу і замість добродушної реготунки не наштовхнутися на якусь злюку, зверніть увагу на сумочку, з якої крокує по вулиці вподобана вам жінка.

Женская сумочка - это особый важный аксессуар, способный подчеркнуть изысканный стиль, характер, предпочтения, социальный статус ее владелицы. И если вы решили купить сумку украинского производителя BlankNote, то это самый правильный выбор. Замечательные эксклюзивные изделия ручной работы на любой вкус и достаток способны вызвать истинное восхищение!

Завдяки трудомістким дослідженням психологів зацікавленій чоловічій аудиторії тепер доступні результати таких цікавих аналітичних дослідів, за якими «читати» жінку можна не тільки по очах, руках, ході, поставі і зовнішнім виглядом, але і по тій сумочці, яку вона тримає в руках, несе під мишкою або на ремінці через плече.

У дослідженнях враховувалося все в комплексі - і фасон жіночої сумки, і її розмір, і манера носіння. Ну що ж, прийшов час розкрити карти! У вас є шанс опанувати теоретичними знаннями на тему - «Відповідність сумочки характеру її господині», а потім перевірити це на практиці.

Зручна масивна сумка жіноча досить значних розмірів

Їх люблять жінки добродушні, жалісливі, які допоможуть в будь-якій ситуації, чого б їм це не коштувало.

Велика сумка, що виходить за стандартні розміри

Жінки з такими сумками - прихильниці простоти в усіх її проявах, в тому числі у взаємовідносинах. Вони не люблять ускладнювати життя проблемами, обожнюють домашній затишок, досить енергійні, багато читають і багато знають. До таких жінок варто придивитися: адже саме з них виходять відмінні дружини і дбайливі матері.

Стильна дорога сумочка невеликих розмірів

Сумочці такого плану, як правило, виконану з натуральної шкіри, віддадуть перевагу елегантні кокетки, що мають хорошу освіту, гострий язичок і всі ознаки комунікабельності.

Елегантна сумочка-мініатюрка або клатч

Це вибір доглянутих жінок, яким як повітря необхідна чоловіча увага, захоплення і шанування. Вони високоосвічені, мають гострий розум, відрізняються своєю персональною думкою, в правильності якої абсолютно переконані. Незважаючи на свою мрійливість, вони завжди точно розставляють життєві пріоритети і знають, до чого прагнуть.

Лаконічні сумки в стилі класичних форм

Володарка такої сумки впевнена в собі як ніхто, вона відмінно знає ціну своєї персони і не потребує сторонніх оцінках та уваги. Така жінка дещо строга, в міру практична і активна, абсолютно самодостатня. Вона - класичне уособлення гідного елегантності.