10 кращих фільмів за мотивами ігор

Раніше чекали фільми по мотивах улюблених книг, а тепер геймери ходять в кінотеатри дивитися на фантазії режисерів на тему ігор, що стали культовими. У нашій добірці - 10 кращих екранізацій комп'ютерних пригод.

Mortal Kombat (Смертельна Битва)

Фільм «Смертельна Битва» вже встиг набути статусу культового. Тоді ж, більше 20 років тому, він радував неймовірною атмосферою (нехай і не такою, як у першоджерела), доречними діалогами і строкатим акторським складом. А ще чудовим саундтреком і видовищними боями.

Resident Evil (Обитель зла)

І знову картина за мотивами популярної гри, що не мала практично ніякого відношення до оригінального матеріалу. Зате перша частина Resident Evil на великому екрані змогла захопити глядачів, створити «Паралельно» всесвіт в рамках франшизи і увійти до золотого пантеону «фільмів по іграх». Численні продовження, на жаль, до рівня «Обителі зла» за номером раз не дотягують.

Pokemon: The First Movie (Покемон: Фільм Перший)

Відмінний повнометражний мультфільм, заснований на аніме-серіалі, який, в свою чергу, був створений за мотивами легендарної гри. В ті часи улюблене і по-справжньому добре видовище для дітей. Актуальний і в наші дні, з огляду на популярність Покемонів.

Final Fantasy: The Spirits Within (Остання Фантазія: Духи Усередині)

Незважаючи на провал в прокаті, ця оригінальна картина від творця серіалу Final Fantasy Хіронобу Сакагучи (Hironobu Sakaguchi) шанується сотнями тисяч відданих фанатів як одне з найбільших і найбільш розумних творів в історії кіно-фантастики. Крім того, це як і раніше один з найбільш вражаючих фільмів, створених за допомогою комп’ютерної графіки.

Lara Croft: Tomb Raider (Лара Крофт: Розкрадачка гробниць)

Захоплююча пригода з жіночим обличчям на великому екрані. Одна з кращих ролей Анджеліни Джолі в її кращі роки і справді професійно зроблена картина. Перша частина значно краща сиквела.

Silent Hill (Сайлет Хілл)

Цьому кіно-фільму жахів непогано вдалося передати дух і кошмар першої та другої частини японського хоррору. А ще, незважаючи на «американізацію» виробничого складу, залишився японським по духу. Ну, і музика тут вище всіх похвал.

Warcraft (Варкрафт)

Масштабне, динамічний, з правильними акторами і доречними орками, фентезі-полотно «Варкрафт» тримає в напрузі всі 123 хвилини, а потім глядачі вимагають ще. Ще доведеться почекати

Prince of Persia (Принц Персії: Піски часу)

Видовищна, не дуже розумна, але цілком доречна екранізація Prince of Persia з симпатичними акторами і грамотної режисурою. На жаль, фільм не сподобався критикам, так і в прокаті себе показав не надто успішно.

Need for Speed ​​(Need for Speed: Жага швидкості)

Перша частина кіно-перекладання гоночної аркади Need for Speed, незважаючи на невеликий бюджет, виявилася яскравим і легким бойовиком, таким собі «Форсаж-лайт».

Final Fantasy VII: Advent Children (Остання фантазія 7: Діти пришестя)

Як і раніше один з найкрасивіших CG-фільмів в історії. З точки зору сюжету, дещо зім’ятий твір, проте улюблений не тільки серед фанатів рольової Final Fantasy VII, а й шанувальників красивих пейзажів і видовищних, епічних битв.

А здесь http://gidonline.eu/10-pervyy-mstitel-protivostoyanie.html вы сможете посмотреть онлайн в хорошем качестве “Первый мститель: Противостояние”, а также узнать много интересных фактов об этом фильме.