Нове бачення жіночого взуття: туфлі зі складними каблуками Gena від Cherre

Яке взуття вибрати для виходу на роботу, на прогулянку або на шопінг по улюбленим бутіках? Якої висоти каблук повинен бути, щоб можна було елегантно виглядати, і не перевтомлювати ноги?

Ці, та інші проблеми вибору взуття можна легко вирішити, відвідавши інтернет-магазин http://panorama-shoes.com.ua/, де представлено широкий асортимент модних, комфортних чоловічих і жіночих моделей. Втім існують і інші, більш креативні підходи.

На думку деяких дизайнерів, зовсім не обов’язково вибирати туфлі чи босоніжки на підборах однієї конкретної висоти. Адже вже сьогодні з’являється все більше моделей взуття, яке легко трансформується при виконанні нескладних дій господині, змінюючи як зовнішній вигляд, так і висоту каблука.

Тут можна було б згадати представлені ще в 2011 році піонери в цій сфері - туфлі Switcheels. Або схожі з ними - також завдяки змінним (знімним) каблукам босоніжки німецької компанії Mime et Moi, котрі допускають відразу чотири “різнорівневих” варіанти однієї пари взуття. Але ми відзначимо найсвіжішу пропозицію з області трансформованою взуття, зроблене дизайнерами сінгапурського стартапу Cherre, котрий зараз збирає кошти на майданчику Кікстартер.

Представлені ними туфлі “з регульованою висотою каблука” Gena (Adjustable Height Heels) не вимагають носіння з собою додаткових аксесуарів - а саме, все тих же сумних “запасних” каблуків. Справа у тому, що каблуки в них фактично є складними: тонка “шпилька” знаходиться або в робочому стані, або фіксується спеціальним механізмом в площині підошви.

При цьому в розкладеному стані висота каблука на туфлях становить 9 см, а в складеному - всього 2. Це дозволяє, наприклад, ходити протягом робочого дня в практичних туфлях на низькому каблуці. А збираючись увечері на побачення, зустріч з друзями або інший захід - не переживати про наявність змінного взуття, а легким рухом руки оснастити свої туфлі каблуками-шпильками.

Потенційних клієнтів гонконгські майстри намагаються привабити високою якістю матеріалу, з якого будуть виготовлятися туфлі. Перш за все, це м’яка і комфортна натуральна шкіра наппа - проникна для повітря, що сприяє нормальному теплообміну, а ергономічна конструкція підошви з шаром піни в області п’ят покликана знизити втому ніг.

За обіцянкою розробників, конструкція кріплення каблуків є досить надійною. Вона виготовлено зі сталі - разом із зовнішньою частиною підошви від початку підйому до п’яти,  і покрите зовні тієї ж шкірою в колір.

В плані дизайну потенційним покупцям пропонується вибір з чорних шкіряних туфель з чорним каблуком, або просто металевим, без покриття шкірою, з  чорних або бордових туфель із зовнішнім покриттям з оксамиту, з бежевих або чорних босоніжок з покритим шкірою того ж кольору складним каблуком.

Кампанія з можливістю замовлення на Кікстартері триває до 17 серпня і дозволяє замовити обрану пару взуття зі складним каблуком за ціною від $ 100 і вище (від 130 сінгапурських доларів). При цьому розсилка готових туфель і босоніжок обіцяна на жовтень поточного року - щоб модницям, які вибирають практичне і стильне взуття, не довелося чекати надто довго.