Лейбл Unravel Project: носити одяг навиворіт тепер модно

Проспали сигнал будильника, збиралися на роботу в страшному поспіху, та ще й спросоння, а тому не помітили, що наділи штани навиворіт? Не поспішайте червоніти і опускати очі у відповідь на осудливі погляди перехожих на вулиці, чи пасажирів в громадському транспорті. Ви - не якийсь там тюхтій, і нечупара, а просто ретельно стежите за актуальними трендами. Ще трохи, і так будуть ходити все страшенні модники! Адже дизайнери вже зараз пропонують одяг, який передбачається носити виключно навиворіт.

Ни для кого не секрет, что яркая креативная этикетка существенно увеличивает привлекательность, а, значит, и потребительский спрос на одежду. А чтобы приобрести качественные жаккардовые этикетки в Харькове, советую воспользоваться выгодными предложениями интернет-магазина SV-Toys.

Шви назовні, кишені навиворіт - неуважність швачки, кітч або модний протест? Як вам завгодно і все по чуть-чуть. Але саме такі фасони «шкереберть» цієї осені пропонують відразу кілька брендів різного масштабу. А де кілька - там і до загального модного божевілля недалеко. Почалося ж усе з незалежного fashion-лейбла Unravel Project.

У своїй осінній колекції Unravel Project пропонують сміливим модникам носити одяг навиворіт. А почати можна з пари джинсів. Прямий крій, укорочений фасон, середня посадка, потертості в районі колін - все в дусі актуальних трендів. Тільки вивернути навиворіт.

Особливої ​​пікантності моделі надають кишені. Теж, природно, навиворіт. Та ще й з зухвало-філософської написом: «щоб створити щось нове, спочатку потрібно зруйнувати». Так що, хочете бути модним за недорого - вивертайте старі джинси і озбройтесь перманентним маркером.

До речі, на додаток до «джинсам навпаки» дизайнери пропонують купити ще й світшоти без одного рукава. Цікаво, теж потягне на тенденцію?

А ще на рахунок одягу навиворіт існує кілька народних прикмет. У більшості випадків це обіцяє не дуже хороші події: бути битим, п’яним, винуватим. Існує навіть таке прислів’я: «надіти одяг навиворіт - бути лайці».

За іншими прикметами, надітий навиворіт одяг, обіцяє нове знайомство. Також в народі кажуть, щоб привернути удачу на свою сторону, необхідно надіти навиворіт нижню білизну. Існує думка, що якщо людина заблукала в лісі, потрібно надіти весь одяг навиворіт, і тоді вона з легкістю знайде шлях додому. У той же час надітий задом наперед одяг, приносить удачу, а ось надіти головний убір задом наперед - весь день вас будуть переслідувати невдачі.