Як правильно замовити написання робіт для студентів

Наближаються терміни здачі, закінчується сесія, а разом з цим знижується ймовірність успішної самостійної роботи над завданням. Безумовно, робота потрібна, але де її взяти? Де краще замовити курсову, диплом, реферат, контрольну? В якій компанії? Де знайти дійсно хорошого фахівця, а не школяра або пенсіонера, котрий нічого не тямить в предметі, зате прагне легких грошей?

Якщо Ви зіткнулися з цією проблемою вепрше, то в середовищі виконавців студентських робіт Вам буде розібратися досить складно.

Напевно Ви вже помітили, що пропозиція на ринку допомоги студентам перевищує попит. До речі, на zakazat-kursovik.kiev.ua ви зможете знайти велику кількість виконавців для написання робіт.

Навіть якщо ви вже точно визначилися з тим, де замовити курсову, дипломну роботу або реферат, не поспішайте робити перший-ліпший вибір. До цього питання слід підійти грунтовно.

В основному виконавців студентських робіт можна розділити на 2 великі категорії:

1. Автори-одинаки, що працюють самостійно. Як правило, знайти таким можна на дошках оголошень, форумах, на сайтах навчальних закладів в соцмережах. Деякі з них навіть створюють свої сайтики.

2. Компанії, що займаються написанням різних видів студентських робіт на замовлення.

Безумовно, головною перевагою замовлення реферату, контрольної, курсової, дипломної безпосередньо у автора є більш низька ціна. Але погнавшись за дешевизною, можна втратити все. Такий автор може легко зникнути з вашими грошима, не зробивши ніякої роботи. Поміняти телефон, поштову скриньку, isq - не проблема.

Якщо ж Вам все-таки пощастить, і робота буде виконана, то гарантій того, що виконавець буде вносити в неї необхідні корективи у Вас не буде. Виконавці-одинаки зазвичай пропонують надання студентської допомоги тільки по одній-двох дисциплін, які вони найкраще знають. Якщо Вам необхідно особисто порадитися і проконсультуватися саме з автором роботи, то ваш вибір - виконавець-одинак.

Компанії мають більш серйозний підхід до роботи. Більші мають навіть відділ контролю якості робіт. Організація просто не зможе швидко і безслідно зникнути, взявши у Вас передоплату (зверніть увагу на домен - сайт не повинен “висіти” на безкоштовному хостингу), адже вона оплачує офіс (якщо такий є), хостинг сайту, роботу персоналу і виконавців.

Зверніть увагу також і на те, що на сайті організації, що займається написанням контрольних, рефератів, курсових, дипломних робіт на замовлення, повинні бути вказані ціни. Хоча б приблизні. Якщо Вам пропонують домовитися про ціну, значить за роботу попросять дуже багато, пославшись на те, що вона індивідуальна і унікальна. Ціни повинні бути адекватними, а щоб це зрозуміти, Вам доведеться проаналізувати безліч компаній, де можна замовити дипломну роботу, курсову, реферат.

Крім усього іншого, на сайті організації повинен бути список готових студентських робіт, які були раніше виконані і успішно здавалися студентами. Це своєрідне портфоліо компанії.

У формі замовлення роботи на сайті в обов’язковому порядку повинно бути поле для вказівки приміток, вимог, коментарів. В іншому випадку якість роботи, виданої Вам на замовлення, виявиться сумнівним. Компанія повинна піклуватися про Вас, враховувати Вашу думку.

Перед тим, як оформити і оплатити замовлення в компанії, прочитайте відгуки про неї, але тільки не на її сайті. Пошукайте реальні відгуки в мережі.