5 модних трендів цього літа, на які варто звернути увагу

Хоча літо в самому розпалі, ще не пізно пройтися по магазинах і оновити свій гардероб для спекотної погоди. Адже кожна дівчина хоче бути найстильнішою. Але в сучасному світі, з його суєтою і стрімким ритмом життя, складно встежити за всіма тенденціями. Тому ми зібрали для вас наймодніші тренди цього літа, що б ви завжди виглядали чудово!

Погодьтесь, серед величезного різноманіття пропозицій одягу як у стаціонарних магазинах, так і на онлайн-майданчиках, дуже важко розгубитися. Але якщо ви бажаєте дійсно виглядати стильно і вишукано, раджу відвідати інтернет магазин жіночого одягу Bolf.ua. Хоча на вітчизняному ринку він не так і давно, проте зарекомендував себе як надійний постачальник добротного, комфортного одягу, до того ж відзначений багатьма престижними міжнародними відзнаками.

Рожевий колір

Головний хіт літа 2017 - це рожевий колір у всіх своїх варіантах: від ніжного пурпурного до яскравої фуксії. Ось тут є де розгулятися всім любителькам Барбі. Можна сміливо купувати величезну кількість яскравих дівочих суконь як для себе, так і для дочок з племінницями. Запевняємо, ви будете виглядати чудово і дуже модно!

Повернення 80-тих

Як відомо, мода циклічна. Цього літа 80-ті повернулися на вулиці великих міст. Величезні плечі, волани, рюші, блиск, масивні аксесуари дуже популярні. Геть обридлі правила поєднання кольорів (максимум трьох в одному комплекті)! Цього літа можна міксувати все, що завгодно. Головне, знати міру.

Квітковий принт

Звичайно, влітку квітковий принт завжди популярний. Але в цьому році він займає особливе місце. Шанувальники рослинного принта, радійте! Такої великої кількості всіляких трояндочок, фіалочок та інших рослин на одязі не було дуже давно. Зовсім не важливо чи будуть на одязі візерунки з дрібних лугових квітів або великих циганських фуксій. Головне, щоб їх було багато!

Модна смужка

Смужка давно завоювала любов серед модниць всього світу. Цього літа дуже популярні смужки яскравих кольорів - жовтого, синього, червоного, зеленого. Чим яскравіше, тим краще. Що стосується розмірів, то тут для смужки теж повна свобода: вузька, широка, вертикальна, горизонтальна та хоч діагональна! Вона на піку популярності у всіх своїх проявах.

Цього літа смугастим може бути будь-яка річ з гардеробу: спідниця, сарафан, штани, короткі сукні або вечірні - вибирати вам. Але важливо пам’ятати, що горизонтальна смужка може повнити, тому такі моделі слід підбирати дуже акуратно.

Джинси з непідшитими краями

Після того, як кілька сезонів поспіль в моді були джинси-бойфренди, здавалося, нічого нового вже й придумати не можна. А ось і ні! Грузинський дизайнер Демна Гвасалія, новий креативний директор Balenciaga, презентував нову модель - джинси класичного синього кольору прямого крою з необробленими краями. Всього за кілька місяців така модель стала дуже популярною. Модниці всієї планети штурмують магазини в пошуках ультрамодного речі.