Три смартфона, які точно не можна пропустити тим, хто прагне бути в тренді

Так уже повелося, що кожен рік компанії-виробники радують користувачів все новими і новими моделями смартфонів. На сьогоднішній день їх випускається така величезна кількість, що встежити за всіма просто не представляється можливим. Проте, завжди є кілька моделей, на які варто звернути увагу обов'язково, про і піде мова в цьому огляді.

iPhone 8

Кожен раз, коли виходить нова модель iPhone - ажіотаж і аншлаг ще той! Проте, вихід iPhone 8 - подія дійсно визначна, адже десять років тому, в 2007 році вийшов найперший iPhone. Що ж стосується новинки, то вона принесе безліч нововведень. Тут у нас і найбільший екран в модельному ряді Apple на 5.8-дюймів, і нові камери, і нові технології, в тому числі поява довгоочікуваної AMOLED, що використовується у все тому ж дисплеї. До речі фізично, новий смартфон буде меншим свого попередника, що теж є плюсом.

Що стосується початку продажів, то, як і щороку до цього, новенький iPhone 8 надійде на прилавки магазинів у вересні. За деякими даними, частина телефонів буде продаватися з дзеркальним покриттям для корпусу.

Samsung Galaxy Note 8

Компанія Samsung - головний конкурент Apple на ринку мобільної техніки. До речі, в інтернет магазині телефонів gsm-ka.com.ua можна вигідно придбати сучасні моделі цього, та інших популярних брендів.

А 23-го серпня 2017 року на прес-конференції буде показаний новенький Galaxy Note 8. Офіційного підтвердження від представників компанії поки немає, проте всі експерти впевнені, що події будуть розвиватися саме так.

У Galaxy Note 8 користувачів чекає безліч інновацій. Відомо, що в новій моделі компанія Samsung робить ставку на просування технології мобільної віртуальної реальності. Смартфон вийшов трохи більше, він має екран діагональні 6.4-дюйма. Працювати новинка буде на процесорі Exynos 8895, власного виробництва компанії в купе з 6 ГБ ОЗУ.


Google Pixel 2

Після успіху Google Pixel і Pixel XL було б нерозумно вважати, що в 2017 році нам не доведеться чекати Google Pixel 2. На жаль, витоків інформації і офіційних заяв про цей смартфон трохи більше, ніж зовсім немає.

Відомо, проте, вихід пристрою на ринок повинен відбутися в жовтні поточного року. Не виключено, що смартфон отримає новітній процесор Snapdragon 836, що зробить його одним з найшвидших на сьогоднішній день, дозволивши обійти по ряду технічних характеристик всіх найближчих конкурентів.