Шкарпетки Sensoria - особистий тренер на ваших ногах

«Розумними» в останні роки стали навіть ті предмети, які раніше взагалі неможливо було запідозрити в наявності «інтелекту». Наприклад, компанія Heapsylon представила недавно навіть «розумні» шкарпетки Sensoria, які з елемента одягу перетворяться в вашого особистого фітнес-тренера.

Людина, яка регулярно буває схильною хоча б до найменшого фізичного навантаження, знає, як легко отримати травму. Зламати або вивихнути ногу можна просто вставши з дивана. Адже наш організм - це дуже складний і вимогливий механізм, який не терпить відсутності належної уваги до нього. І варто тільки зробити найменшу помилку, як ви тут же за неї розплатитеся.

Особливо складно буває спортсменам, які раз у раз отримують специфічні травми. Ось їм і допоможуть спеціальні шкарпетки Sensoria, створені компанією Heapsylon. Цей елемент гардероба оснащений безліччю абсолютно непомітних датчиків, які будуть відслідковувати положення ніг, на які вони надіті, навантаження на ці кінцівки, а також кілька інших важливих показників.

Спеціальний додаток, встановлений на смартфоні буде обробляти дані, отримані від «розумних» шкарпеток Sensoria, і давати їх носієві корисні настанови.

Наприклад, він розповість людині, як правильно йти або бігти, щоб уникнути ризику отримати травму. Також він повідомить йому інформацію про швидкість, відстань, кількість кроків і витрачені калорії. І, при бажанні, цей додаток навіть складе програму тренувань, якщо користувач вирішить звернутися до свого телефону і шкарпеток з таким проханням.

При цьому шкарпетки Sensoria допоможуть не тільки людям, котрі давно і регулярно займаються спортом, але і тим, хто тільки думає про це. Адже часто новачки, вирішивши, наприклад, скинути кілька зайвих кілограмів до початку пляжного сезону, роблять багато непробачних помилок, отримують травму і закидають фізичні вправи надовго. Винахід же від Heapsylon допоможе уникнути подібних неприємностей.

http://dobra-para.com.ua