Компактний човен без дна для комфортної риболовлі

Нещодавно у продажі з'явився човен, з яким можна не просто відправитися на рибалку, але і випробувати принципово нові відчуття. І нічого страшного, що у цього плавзасобу немає дна - на якість процесу риболовлі це не вплине. Зате рибалка відчує повне злиття з природою, а місця в машині такий човен займе зовсім небагато.

Риболовля - один з найдавніших способів видобутку їжі людиною. Заняття це цікаве і дуже захоплююче. Звичайно, є люди, яким не до вподоби рибна ловля, проте можливо, вони просто ніколи не пробували? Тиша, спокій і поплавки - що може бути краще! Звичайно, для того щоб комфортно (наскільки це можливо) і ефективно рибалити, потрібно відповідне спорядження. А ось хороші надувні човни, у тому числі і для риболовлі, можна собі придивитися в інтернет-магазині САЙГОН.

Нещодавно на ринку з’явився човен, який кардинально відрізняється від усього того, що існувало раніше.

Носить він горду назву Fish Cat 4, створювався спеціально для любителів риболовлі, та як можна здогадатися з назви, є вже далеко не першою розробкою в модельному ряді. Даний човен чудово підійде для плавання в ставку, річці, озері або водосховищі. З його допомогою можна легко і сміливо перепочити годинку-другу, забувши про всі тяготи і знегоди.

Човен зроблено з таких тканин, як 500PVC і 420PC, а також з вінілових матеріалів класу AireCell. Все це міцні і вельми надійні матеріали, які не підведуть навіть у найскладнішій ситуації. Спускатися по порогах на човні Fish Cat 4, звичайно, не можна, однак для всіх інших, менш екстремальних занять транспортний засіб підійде ідеально.

Важливим моментом є те, що у цього човна немає як такого дна. Влаштована Fish Cat 4 за принципом рятувального круга. Сівши в спеціальне крісло, рибалка просмикує ноги в калоші з ластами. Таким нехитрим чином пропонується пересуватися. Втім, ніхто не заважає встановити на це чудо традиційні весла, які є в комплекті з човном. Передбачені на борту і спеціальні сумки-кишені, куди можна вкласти численні снасті для улюбленого заняття. Складений човен укладається в спеціальний фірмовий мішок, легко переноситься однією людиною і поміститься навіть на кріслі автомобіля.