Нові суперкомпактні навушники, які захистять від будь-якого шуму

Нещодавно на популярному краудфандинговому майданчику був несподівано стрімко профінансований проект нових супер компактних навушників. Стартапу вдалося зібрати майже в п'ять разів більше інвестицій, ніж спочатку було потрібно. Що такого особливого в новинці, і за що її слід чекати і любити, розберемося в цьому огляді.

Сучасні технології дійсно дивують. Ще не так давно навушники були чимось громіздким, та ще й таким, що бовтається на проводах, створюючи неабиякий дискомфорт. Сьогодні така “допотопна” гарнітура стрімко йде в минуле, намагаючись, стати справжнісіньким реліктом. Зате по посиланню купить беспроводные наушники можна придбати чудові моделі і насолоджуватись улюбленою музикою, забувши про різні незручності.

Уже сьогодні більшість користувачів не безпідставно зі здриганням згадує той жахливий час, коли їм доводилося користуватися дротяними навушниками. Ви тільки згадайте як швидко і часто ця гарнітура заплутувалася! На щастя тепер, все це в минулому. У всякому разі, якщо мова йде про нові навушники Knops.

Отже, що ж собою являє новинка? Гарнітура Knops позиціонується, як одна з найбільш компактних і зручних серед існуючих на сьогоднішній день. Додатково до всього цього, вона ще й неймовірно стильна, її дизайн дійсно гарний і радує око. Тримати в руках такі навушники - одне задоволення.

Завдяки особливому дизайну, Knops ніколи не випадуть з вух. Працювати з ними можна, як за допомогою будь-якого відповідного мобільного додатку, так і за допомогою торкань. Режим повного шумозаглушення при цьому, можна використовувати навіть коли у навушників немає заряду!

Проте, головне достоїнство нових навушників полягає зовсім не в цьому, а в чотирьох доступних режимах роботи. Перший - найтривіальніший і пропонує трансляцію чистого звуку з пристрою, до якого були підключені Knops.

Другий режим дозволяє істотно знизити шуми навколо людини, одночасно транслюючи звук з пристрою в штатному режимі. Третій режим - це своєрідні електронні беруші, - повне придушення звуків навколо людини. Нарешті четвертий режим дозволяє модифікувати будь-яким необхідним чином трансльовані з пристрою звуки.