Американська компанія створила ручку, яка може писати будь-яким кольором

Нещодавно сучасний світ гаджетів поповнив свої ряди ще одним інноваційним пристроєм - Gronzy. Однойменна компанія Cronzy Inc, яка працює над високотехнологічними розробками, хоче наповнити наше життя яскравими фарбами. Вона створює свій стартап з Лос-Анджелеса - прототип ручки, яка здатнай відображати до 16 мільйонів кольорів!

Тепер для того, щоб створити класну картину або написати свою барвисту історію, не потрібно носити з собою десятки різних фарб, все, що тепер потрібно, це єдина ручка. Користувач без проблем зможе налаштувати основний колір і його відтінок під свої потреби, використовуючи встановлені додатки під IOS, Android і Windows Phone. Це дозволить зберегти часто використані і улюблені відскановані кольори на пристрій і ділитися ними з іншими користувачами.

Але це ще не все, у винаході знаходиться вбудований цифровий сканер, який поміщений в корпус ручки. Всього за кілька хвилин зможе відсканувати будь-який вподобаний колір, і відобразити його майже на будь-якій поверхні (папір, шкіра і т.д.). Варто направити Cronzy на будь-який предмет і кольорова фарба буде такою ж, як і у об’єкту сканування.

Завдяки своїм компактним розмірам, ручка завжди буде з нами - в класі, в школі, під час прогулянки, подорожі або на діловій зустрічі. До речі, якісні ручки олівці, і інші канцтовари вигідно можна придбати в інтернет-магазині “Носорог”.

Завдяки використанню високоточних механізмів і алгоритмів для змішування кольорів, на даному етапі компанії-розробнику вдалося домогтися високої точності змішування CMYKW кольрів.

CMYKW - це технологія колірного друку та суміщення фарб, яка крім стандартних прийомів, включає опцію білого кольору. Це дозволяє змішувати майже кожен колір в спектрі людського ока, що дає можливість отримати майже будь-який колір і будь-який його відтінок.

У комплект поставки інноваційної ручки входять перо в будь-якій кольоровій гамі на наш вибір (в перспективі), кейс для зарядки, джерело живлення, 2 змінних картриджа з чорнилом, 5 змінних наконечників різного діаметру, завдяки яким, користувач зможе додати універсальність в свої креслення і нотатки.

Картриджі пера мають великий термін свого використання. Ручка оснащена ємнісною батареєю Li-Po, що дасть можливість користувачеві протягом декількох днів з головою зануритися в світ своїх фантазій, забувши про щоденну рутину заряджати своє перо.

Завдяки продуманому до дрібниць ергономічному дизайну, ручка зручно лежить в руці і не ковзає. Перо упаковано в стильний чохол, який, по суті, є док-станцією, що дозволяє заряджати ручку під час її зберігання.

На сьогоднішній день ручка доступна в двох колірних моделях (срібний і чорний). Але в самий найближчий час компанія планує розширити колірну палітру корпусу пера.