Які двері найкраще підійдуть для новобудови

При вселенні в квартиру, яка знаходиться в новобудові, перед мешканцями миттєво постає питання ремонту. Найпершою на черзі буде установка вхідних дверей.

При проведенні оздоблювальних робіт в кожну квартиру новобудови, як правило, встановлюються тимчасові двері. Вони володіють не найміцнішою конструкцією і служать лише в якості бар’єру від монтажної пилу і будівельного сміття. Тому їх заміна на повноцінні вхідні двері обов’язкова.

Тимчасові і постійні двері: що поставити?

Багато мешканців, з причини прийдешніх витрат на ремонт, не хочуть витрачати значні кошти на тимчасові двері. Але, все таки, навіть цей первинний бар’єр повинен бути відносно міцним і захищати приміщення від небажаних візитів навіть в процесі оздоблювальних робіт.

Якими ж характеристиками повинні володіти тимчасові вхідні двері в новобудові?

- Міцність. Підійдуть двері з одним листом сталі, але краще віддати перевагу цільногнутій конструкції, зробленій з холоднокатаної сталі. А ось надійні протипожежні двері найкраще замовити в компанії Дельта

- Лаконічний дизайн. Вхідні двері в новобудові на етапі оздоблювальних і ремонтних робіт не повинні виділятися із загального ряду своїм зовнішнім виглядом. У таких випадках рекомендується віддати перевагу максимально лаконічним, з не кричущим дизайном.

Що стосується постійних дверей, то до їх вибору варто підійти в рази відповідальніше. Мешканцям, яким потрібно вибрати двері, слід звернути увагу на наступні моменти:

- Товщина металевого листа в дверній конструкції. Оптимальний варіант - не менше 2 мм. Такі двері будуть служити не тільки перегородкою між особистою житлоплощею і загальним фойє, а й бар’єром від шахраїв і інших небажаних гостей.

- Вага дверей. Чим більше важать двері, тим важче вони піддається демонтажу. Кількість петель для дверей вагою від 70 кг має становити більше 2 штук. В іншому випадку двері просто з них злетять.

- Замок. Він хоч і не є первісною комплектуючою для вхідних дверей, все ж вартий уваги. Останнім часом на ринку з’явилося безліч замкових механізмів, проте, найбільш надійними вважаються сувальдні замки.

- Товщина облицювальних панелей. Зовнішня обробка дверей може бути виконана з різних матеріалів (метал, дерево і так далі), але оптимальна товщина для всіх панелей рекомендується від 12 мм.

- Матеріал наповнення. У більшості випадків ним є мінеральна вата. Вона забезпечує належну шумо- і теплоізоляцію приміщення.