Експерти розповіли, як потрібно поводитися на сайті знайомств

На думку психологів з London University, відносини є процесом і зовсім не результатом. Навіть в найнесподіваніших місцях можливість зустріти "потенційну" другу половинку залишається в силі. Однак одним з найбільш швидкодіючих способів - сайти знайомств.

Скажемо відразу, тут ви не будете сидіти роками. І навіть місяцями. Оптимальний час для знайомств - тиждень. Максимум - два. Так як перші дні після реєстрації найплідніші. Ви знаходитесь на самому верху пошуку, як новачок. З кожним днем ​​ваша позиція в пошуку статватиме все нижчою і нижчою, відповідно вас будуть знаходити все рідше і рідше.

Отже, відразу після заповнення анкети ви почнете отримувати листи. Приблизно 70-80% таких листів будуть здаватися неадекватними. Нічого страшного. Просто запам’ятайте правило номер один: якщо ви розумієте, що ця людина вам зовсім не цікава - негайно припиняйте спілкування. Економте свої сили і час. Чоловіків/жінок тут багато.

Ваше терпіння має бути обмеженим. Якщо ви будете відповідати абсолютно кожному, і обговорювати якусь дурницю абсолютно з кожним, через два дні ви повністю розчаруєтеся в даному способі знайомства. Людина явно «не ваша» - мовчіть!

Правило номер два: намагайтеся самі бути цікавими з перших рядків, особливо це стосується сайтів знакомств для серйозних відношень. Без сумнівів, ви - унікальна людина! Але людина, що сидить з вами в чаті, цього може не знати. І не дізнається, якщо ви будете відповідати дуже скупо, якщо не будете задавати ніяких питань. В ідеалі потрібно придумати кілька незвичайних питань, які ви будете задавати на початку розмови. Це допоможе бесіді стати більш цікавою та насиченою.

Правило номер чотири: якщо людина змогла вас чимось «зачепити» або просто здається вам хорошою і перспективною - якомога швидше організовуйте зустріч. Звичайно, в ідеалі запрошувати на зустріч повинен чоловік. Але якщо він не розуміє правил хороших знайомств в мережі, він може затягувати з цим. Або просто соромитися. Однак ви можете втратити відмінну людину, якщо вчасно не зустрінетеся з нею наживо. Справа в тому, що інтернет-спілкування рідко буває довгим. Поступово все сходить нанівець, поступово інтерес згасає. І ось ви вже не знаєте, про що можна говорити. Так, можливо, зустріч з цією людиною виявиться невдалою. Але зрозумійте: в реальності люди здаються зовсім не такими, як у мережі.

Правило номер п’ять: дівчата, будьте активнішими! Ініціатива і активність повинні виходити від представників протилежної статі. Але сайт знайомств - виняток. Тут можна і потрібно самим шукати чоловіків, і навіть пропонувати їм потім зустрітися. Після цієї зустрічі сміливо можна встати в пасивну позицію і чекати активних дій від свого співрозмовника.

Правило номер шість: не сходіть з розуму. Це всього лише сайт знайомств. Не потрібно сидіти на ньому цілодобово. Не потрібно писати абсолютно кожному чоловікові. Не потрібно відчайдушно боротися за зустріч з вподобаним кандидатом. Не потрібно турбуватися, якщо вам прислали кілька непристойних пропозицій ... Не потрібно розчаровуватися в цьому способі знайомств після перших невдалих спроб. Навіть після 20 невдалих спроб! Тут успіху досягають лише спокійні і терплячі