Невидима краса: чому природний макіяж ще довго не вийде з моди

Природний або нюдовий макіяж сезон поспіль перебуває на піку б'юті-популярності. Візажисти нарешті зрозуміли, що сучасні жінки не хочуть нічого ускладнювати, а жінки зрозуміли, що немає нічого ефектнішого натуральної краси. Чим ще приваблює прихильниць правильно виконаний макіяж в стилі nude і чому він довго не вийде з моди?

Особливу популярність макіяжу nude можна пояснити загальною світовою модою на здоровий спосіб життя, правильне харчування, повальну захопленість фітнесом і йогою, органічною косметикою. Люди прагнуть бути енергійними і сильними і не приховувати здоровий рум’янець під шаром тонального крему. Всі хочуть виглядати так, немов тільки що пробігли три кілометри по весняному парку і трохи розчервонілися на бігу. Крім того, сучасний ритм життя такий швидкий, що часу на повноцінний макіяж просто не залишається.

Так що nude - це не тільки модно, але й зручно. Ще одна причина популярності природних відтінків в тому, що складний крій і насичені кольори одягу просто не можуть бути доповнені яскравими smoky eyes, кольоровими тінями або синьою помадою. Це буде явний перебір. “Коли одяг кричить, макіяж повинен шепотіти”, - говорили візажисти за лаштунками показів весна-літо-2017.

І нарешті, простий, природний, трохи недбалий макіяж - чудова альтернатива “намальованим” глянсовим образам, які вщент заполонили Instagram. У реальному житті немає фільтрів, які стирають зморшки і сліди втоми, а у жінок рідко бувають такі ідеально гладкі обличчя, вугільно-чорні брови і невитирана червона помада.

За правилами і без: основні принципи актуального нюдового макіяжу

- Макіяж nude сезону весна-літо-2017 відрізняється від торішніх варіантів більшою насиченістю. Шкіра повинна виглядати так, немов її позолотили перші промені сонця: трохи торкніться бронзовою пудрою скул, середини чола, спинки носа, підборіддя.

- Ключова деталь - мерехтлива, трохи волога шкіра, яка повинна виглядати гранично природною. Тональний засіб вибирайте найтоншої текстури, щільні маскуючі креми зіпсують всю картину, і концепція “макіяж без макіяжу” розвалиться на очах. Nude - це не контурінг: повністю заштриховувати обличя тональним засобом, щоб потім намалювати на його місці щось зовсім інше, неприпустимо. Легкий консилер, хайлайтер і бронзер повинні лише підкреслити природну красу.

- Підбирати відтінки всіх засобів потрібно так, щоб вони збігалися з натуральним тоном шкіри обличчя і декольте. Віддайте перевагу ягідним помадам більш теплої гами.

- Робити повноцінний макіяж очей не потрібно. Використовуйте в якості тіней бронзер або рум’яна, тим більше що монохромний макіяж зараз в моді. Вії не повинні бути нафарбованими, можна лише зачепити кінчики подовжуючою тушшю. Відмовтеся від будь-якої графіки у вигляді підводки.

Яким би не були чудовими засоби для макіяжу, без відповідного якісного інструменту не получиться добитися ідеального мейкапу. У звязку з цим хочеться порадити відвідати інтернет-магазин https://elan.net.ua/catalog/kisti-elan, де ви знайдете якісні пензлики для макіяжу Elan, а також інші необхідні інструменти і акесуари