З широко розкритими очима: вся правда про засоби для росту вій

Привабливі і довгі вії - бажання кожної дівчини. Але що робити, коли процедура нарощування вас не приваблює, а свої вії довжиною не можуть похвалитися? Саме у цьому випадку на допомогу приходять засоби для росту вій.

Різноманітні засоби для росту вій за останнім часом набули дуже велику популярність. Аптеки та косметичні бренди можуть запропонувати нам кілька різновидів подібного диво-засобу: гелі, сироватки, туш для вій. Чим же хороші подібні диво-засоби?

Справа в тому, що всі сироватки для росту вій засновані на одній речовині, яка носить назву біматопрост. Це штучний аналог гормону, який раніше використовували як ліки від глаукоми, а після помітили, що від постійного застосування ліків, вії стають довгими і пишними.

Цей принцип дуже швидко підхопили косметичні бренди і косметологи, створивши новий засіб - чудо сироватки для росту вій. Повністю безпечні і, в якомусь сенсі, корисні помічники для набуння «пишного» погляду.

Як працюють засоби для росту вій?

Вії і брови можуть рости тільки до певної довжини, яка, в якомусь сенсі «задана природою». Довжина вій залежить від кількості так званих війкових сосочків. А біматопрост збільшує кількість цих сосочків, що дозволяє збільшити довжину вій і їх густоту. Однак, не все так просто і навіть будь-які корисні речі можуть мати побічні ефекти.

Що не так із засобами для росту вій?

Простагландини або засоби для росту вій можуть викликати запалення. Саме по собі запалення нешкідливе, але тривалий процес може привести до дерматиту або алергічного кон’юнктивіту, тому звертайте увагу на свої відчуття після використання таких засобів.

Алергію може викликати не тільки головний компонент, але і наявність ефірних масел, екстрактів рослин, вітамінів. Тому, варто уважно читати склад засобів, особливо, якщо у вас алергія на косметику. Крім алергії, засоби для росту вій можуть викликати зниження внутрішньоочного тиску, що може порушити тиск в очному яблуці і обмінні процеси в зоровому нерві. Якщо з’явилися відчуття печіння в оці або пігментація в очному яблуці (що вже гірше), то відразу звертайтеся до лікаря. Можуть з’явитися серйозні наслідки!

Останній поширений побічний ефект - судинна сітка на повіках. Справа в тому, що на повіках шкіра дуже тонка і засоби для росту вій можуть розширювати судини. Не сильно небезпечно, але небажано.

І на закінчення корисна порада: можна взяти касторове масло і додати кілька крапель в свою туш для вій. Це допоможе поліпшити стан вій і не спричинить негативних наслідків.

Если вы занимаетесь розничной торговлей бьюти-средств, вот отличное предложение реснички i-beauty, только сейчас лучшие в Украине цены!