Контекстна реклама: пряме влучення по цілям бізнесу

На сьогоднішній день одним з найдієвіших інструментів для продажу товарів або послуг залишається контекстна реклама. Це красномовно підтверджує наявність сотні оголошень і яскравих банерів, які ми постійно бачимо на різних сайтах і пошукових системах. Чим же така ефективна дана технологія?

Мабуть, головна перевага даного виду реклами полягає в можливості заздалегідь прорахувати всі витрати: кількість кліків, вартість конверсії і так далі. Навіть не вклавшись ні копійки в компанію, можна відразу прикинути скільки вдасться заробити, витративши ту чи іншу суму.

Другий не менш важливий плюс - контекстна реклама підходить абсолютно всім, незалежно від роду занять або вартості послуг, що надаються. Правда, тут головне вміти грамотно налаштовувати кампанії, вміло підбирати ключові слова і щодня аналізувати ситуацію.

Вибірковість - третя, не менш важлива перевага. Справа у тому, що вашу рекламу товару побачать тільки потенційні клієнти, які вже зацікавлені в товарі чи послузі, оскільки якраз займаються її пошуками в інтернеті. Як результат - більший відсоток потенційної аудиторії стають вашими клієнтами.

Для тих, хто цінує швидкий ефект, контекстна реклама також відмінно підійде. При вмілій кампанії дзвінки посиплються в наступні години, а то й хвилин після запуску. Замовник може самостійно вказувати регіон і терміни, в які хоче крутити рекламу.

Хто може займатися контекстною рекламою?

Насправді займатися контекстною рекламою може будь-хто, якщо, звичайно, пройде спеціалізований курс. Але варто відразу розуміти, що це шлях проб і помилок, за які доведеться платити грошима. Якщо ж у вас зовсім немає часу і бажання займатися вивченням контекстної реклами, краще найняти професіоналів своєї справи. Спеціалізовані компанії зараз пропонують повний спектр послуг з контекстної реклами, який включає в себе:

• Аналіз бізнесу з вивченням стратегії конкурентів з оптимальним рішенням на виході;

• Підбір ключових запитів;

• Складання плану рекламної кампанії;

• Запуск рекламної кампанії з ретельним аналізом на всіх етапах.

Фахівці складають щомісячні обліки з аналізом, а також працюють над тим, щоб клік коштував мінімально можливу суму згідно з тематикою просування послуги.
В кінцевому підсумку ви нічого не втрачаєте, якщо звернетеся за професійною консультацією. Багато вже намагалися заощадити на рекламі і витрачали набагато більше грошей і часу при меншій ефективності. Не повторюйте їхніх помилок!

Желаете быстро и эфективно продвинуть свой бизнес при минимуме финансовых вложений? Узнайте на сайте nedorogo.kz о всех особенностях контекстной рекламы, а также о преимуществах сотрудничества в этой сфере с компанией NedoroGO