Диван O’keeffe - м’яка хмарка від японського дизайнера Kei Harada

Ніхто не буде заперечувати того, що м'які меблі повинні бути зручними, надійними і красивими. Зовнішній вигляд виробів часто буває основним критерієм вибору. Покупці хочуть, щоб обстановка в будинку була затишною і стильною, а деякі бажають ще запам'ятатися неординарністю і унікальністю інтер'єру.

Незвичайні предмети меблів - це в основному дизайнерські розробки, які приваблюють і заворожують. Ви лише подивіться тут https://www.divanos.com.ua/category/italyanskie на розкішні італійські моделі, які стануть справжньою окрасою елітного житла!

Дизайнери створюють свої творіння і для дорослих, і для дітей. Так, наприклад, японець Kei Harada спроектував оригінальний диван O’keeffe для дорослих, але виявилося, що діти першими високо оцінили зручність, м’якість і легкість цього предмета обстановки.

Диван O’keeffe своїм зовнішнім виглядом нагадує білу пишну хмарку. Kei Harada воліє порівнювати деталі-кулі з зефіром. Дизайнерське творіння дозволяє не тільки зручно розміститися сидячи або лежачи, але і дає можливість малюкам весело погратися і попустувати на ньому.

Основа дивана O’keeffe - дерев’яна рама, що має рухомі частини. До рами прикріплені подушки-кулі з пружним і міцним наповнювачем з пінополістиролу. При виготовленні повітряного дивана дизайнер використав якісні сучасні матеріали і фурнітуру.

O’keeffe не оснащені механізмами трансформації, але конструкція дивана передбачає невелику видозміну за бажанням власника. Звичайно, це не буде істотне перевтілення предмета, але чи вистачить для того, щоб відповідати модним тенденціям світу м’яких меблів. Завдяки тому, що «суглоби» рами рухливі, з подушок-куль можна споруджувати найбільш зручне місце для відпочинку або створювати комфортну «хмару» для дитячих ігор.

Безумовно, для тих, хто піклується про свій хребет, більше підійдуть м’які меблі з ортопедичною основою і матрацом, ніж O’keeffe, який більше призначений для короткочасного відпочинку.

Але у дизайнерського дивана все одно є багато шанувальників. А кому не сподобаються ці милі бульбашки? O’keeffe відмінно прикрасить вітальню, стане головне родзинкою будь-якого інтер’єру. З ним обстановка стане дійсно приголомшливою і такою, що запам’ятовується.

Зефірний диван або меблі зі снігових грудок, або з м’яких білих каменів - O’keeffe називають по-різному, але всі погоджуються в одному - це дизайнерське творіння дійсно дивовижне!