Розумна кружка-термос Yecup 365 виручить в спеку і врятує в холод

На краудфандінгових платформах щодня з'являються цікаві проекти, але в силу різних причин тільки деякі з них досягають успіху. Розробникам кружки Yecup 365 вдалося зацікавити публіку - всього за тиждень вони зібрали в три рази більшу суму, ніж планувалося спочатку!

Багатьом людям, особливо тим, хто веде активний образ життя, багато часу проводячи в подорожах, і туристичних походах, а також молодим мамам з малюками добре знайома проблема необхідності теплих напоїв в умовах відсутності нагрівальних пристроїв. Легко вирішити це питання допоможуть термокружки на сайті bottles.arkos.ua. Вони виготовляються з безпечних матеріалів найвищої якості, мають відмінні термічні показники, і сучасний красивий дизайн.

Вірменська компанія Yecup Technologies представила цікавий гаджет для подорожей. Нею була розроблена розумна електрична термокружка Yecup 365, керована зі смартфона і здатна охолоджувати напої в теплу погоду, підігрівати їх в холодну погоду, зберігати обрану температуру і заряджати гаджети, використовуючи вбудовану акумуляторну батарею. Судячи з наданої інформації, термокружка з підігрівом і охолодженням здатна нагрівати напої до 70 градусів вище нуля або навпаки, охолоджувати їх до +10 градусів за Цельсієм. На думку розробника, такого діапазону температур цілком достатньо для забезпечення користувача комфортним питвом під час подорожей, прогулянок і поїздок, так як більшість користувачів віддають перевагу гарячій, а не киплячій каві (це у порівнянні з приготуванням напою на вогні).

Кружка має оболонку з двох шарів нержавіючої сталі і може управлятися зі смартфона через бездротовий модуль Bluetooth, для чого в девайсі необхідно встановити відповідну програму. Після того як температура напою досягне вибраного рівня, кружка попереджає користувача миготінням логотипу та повідомленням на смартфон.

Так само модель може управлятися регуляторами на корпусі без використання девайса. Індикатор не тільки сповіщає про рівень температури, але і дозволяє відстежувати рівень зарядки акумулятора.

Що стосується часу роботи, тут трохи складніше: від рівня кімнатної температури +20 градусів до +70 градусів рідина нагрівається протягом півгодини, а до +50 - за 10 хвилин. Міні чайник-термос можна заряджати через автомобільний зарядний пристрій 12 В. Ємність вбудованого акумулятора становить 10 000 мА-ч. При використанні бездротової зарядки він заряджається за 5 годин, а через розетку час знижується в 2 рази до 2,5 годин. Для зарядки смартфонів, навігаторів, планшетів і камер використовується порт USB.

У стандартному виконанні габарити корпусу гуртки-термоса складають 70 мм в діаметрі і 220 мм у висоту при масі 350 грам (без напою). Так само є варіанти обсягу від 354 до 414 мл. Вартість складає від 109 до 129 американських доларів. Є додаткові аксесуари, такі як, наприклад, зарядна станція. Початок поставок заплановано на вересень поточного року.