Адаптер мандрівника, який не залишить без розетки в будь-якій країні

Мандрівника, що приїхав в чужу країну, може чекати не найприємніший сюрприз - місцеві розетки абсолютно не пристосовані для роботи привезених пристроїв. Виправити це можна різними способами. Один з найбільш ефективних - купити відповідний адаптер, такий, як ця новинка.

Вирушаючи в подорож по інших країнах, перед кожним туристам постає одна й та ж проблема - джерело електроживлення. І зараз мова піде зовсім не про портативні резервні акумулятори для зарядки улюблених і таких необхідних гаджетів, а про розетки. Справа в тому, що в різних країнах дуже часто використовують різні розетки, більш того, в них може бути різна напруга. Перше може не дозволити підключити пристрій до мережі, а друге - просто спалити його. А ще вони можуть бути зіпсовані, у цьому випадку варто скористатися тут послугою від компанії “Мастер дом”.

На щастя, рішення цих проблем є! Навіть в найбільш екстремальних для електроніки умовах можна використовувати перехідники та адаптери. На жаль, всі вони вирішують, в кращому випадку проблему номер один і нічого не роблять для вирішення проблеми номер два. Але навіть при цьому, далеко не кожен адаптер може похвалитися справжньою універсальністю: пристроїв багато, роз’ємів ще більше і задовольнити потреби всіх гаджетів за раз може бути дуже важко. І це при тому, що в розрахунок не були взяті всілякі «надзвичайні» ситуації.

Як цікаве і найбільш вдале вирішення всіх цих проблем одним махом сьогодні може виступити супер універсальний і безпечний адаптер з символічною назвою Zendure Passport. Річ така ж важлива, корисна і необхідна при поїздці за кордон, як сам паспорт!

Отже, що ж собою являє Zendure Passport? В першу чергу, це неймовірно комфортний перехідник, який дозволить підключати найрізноманітніші пристрої. Перехідник дозволить без проблем користуватися електромережею більш, ніж в 150 країнах світу, підключаючи будь-яку з нині існуючих вилок. Іншим важливим моментом є можливість підключати до мережі пристрої через USB. Для цього в перехіднику передбачено цілих чотири порти. Крім того, можна налаштувати напругу, яке буде подаватися на конкретну розетку або USB-роз’єм.

На цьому переваги Zendure Passport не закінчуються. Куди більш головною особливістю перехідника є наявність автоматичних запобіжників. За словами творців, такі запобіжники використовували до недавнього часу тільки в аерокосмічній галузі. При цьому, заміна запобіжника, стверджують творці, не стане проблемою. Само собою, всі підключені до Passport пристрої будуть надійно захищені від перепадів напруги.

У продажу аксесуар з’явиться вже зовсім скоро. Його орієнтовна вартість складе 35 доларів США, що набагато менше, ніж ремонт улюбленого ноутбука!