Сантехнічна революція: японські “розумні” унітази TOTO

Майбутнє настає: японська компанія TOTO уможливлює те, що ще вчора здавалося фантастикою! Унітаз, який сам піднімає кришку, підігріває сидіння, омиває потрібні місця водою і сушить їх теплим повітрям, сам змиває і дезодорує, а також автоматично закриває кришку. Дивлячись на вироби ТОТО, хочеться негайно придбати цей дивовижний електронний унітаз, навіть якщо ваша ванна кімната повністю укомплектована сучасною сантехнікою.

ТОТО - флагман інноваційних розробок в сфері гігієнічної культури. Японська компанія не раз створювала вироби, які виробляли міні-революції в світі сантехніки. Наприклад, саме ТОТО винайшла систему Washlet (унітаз з функцією біде), яка повсюдно використовується в Країні висхідного сонця вже близько 35 років.

Компанія прагне до розширення своєї присутності на світовому ринку, тому сьогодні ви легко можете купити унітаз від ТОТО, правда обійдеться вам таке задоволення в 12,5 тис. доларів США. Ціна, звичайно ж, захмарна для простої людини, втім на сайті https://kty.com.ua/slivnye-bachki-dlya-unitaza можна придбати унітази, а також іншу якісну функціональну сантехніку за цілком доступною вартістю.

Якщо в звичайних системах змиву вертикально вниз направляє лише один струмінь води, то в цій системі їх цілих три. Струмені розташовуються на різних рівнях і утворюють своєрідний вир, який очищає всю поверхню чаші. При неймовірній ефективності така система практично безшумна, тому розумний унітаз витрачає невелику кількість води.

Завдяки революційній системі Washlet ви отримуєте не просто унітаз, а унітаз з функцією біде. У його кришку вбудований висувний стрижень, який зрошує інтимні зони водою і автоматично очищається до і після використання.

Електронна кришка-біде дозволяє налаштовувати потрібну температуру води, кут нахилу і силу подачі струменя. Для видалення вологи після ополіскування на інтимну зону направляється потік теплого повітря. Такий вбудований фен береже шкірні покриви, оберігаючи їх від роздратування, яке може з’явитися при використанні туалетного паперу.

Головне, чим відомі розумні японські унітази: автоматичне відкриття і закриття кришки, підігрів сидіння, дезодоратор, автоматичний змив, нічне підсвічування. Такий набір унікальних функцій перетворює похід в туалет в невелику пригоду: в Японії навіть випускають спеціальні пам’ятки для туристів, щоб електронна кришка-біде не викликала в них шок.

Розумний унітаз ТОТО управляється за допомогою пульта. Освоїти настройки досить просто. Дистанційне керування дуже зручне і гігієнічне: якщо ви вирішите купити кришку-біде японської фабрики, то зможете забути про те, що значить торкатися до унітазу руками.

Компанія бачить своєю місією не тільки розвиток і поширення нового рівня гігієнічної культури, а й турботу про екологію. ТОТО всебічно підтримує екологічні ініціативи і проекти по всьому світу. Бережна витрата водних ресурсів планети - ось той внесок, який електронні унітази, біде і інші вироби ТОТО щодня вносять в збереження природної різноманітності Землі. Адже людина, яка вирішила купити це електронний унітаз, економить близько 5500 літрів води на рік.