Кухня, готова підлаштуватися під ваші мрії

Вбудована кухня ще кілька десятиліть була чимось на кшталт інопланетної споруди. Тепер же сучасні господині все частіше роблять вибір на користь цього варіанту. Що ж розуміється під цим словосполученням?

Вбудованим прийнято називати кухонний гарнітур, в який інтегрується побутова техніка - таким чином, що візуально складно визначити, де розташована шафа, а де - холодильник. Причому така інтеграція повинна бути максимально органічною, функціональною і актуальною з естетичної точки зору, і саме кухні на замовлення у Львові, що пропонуються тут від компанії Smart Кухні у повній мірі відповідають такій концепції.

Побутова техніка може бути не вбудованою в повному розумінні цього слова, але встановленою приблизно на тому ж рівні, що і прилеглі кухонні шафи. А в найцікавіших варіантах дизайну присутній навіть безневинний обман.

При побіжному погляді на дверцята шафи людина помічає кнопкову панель управління, розташовану десь в кутку. Більш детальний розгляд дозволяє зрозуміти, що це частково вбудована посудомийна машина.

У дизайні кухонних гарнітурів нерідко зустрічаються варіанти з так званими частково вбудованими кухонними приладами, що не припускають використання фальшпанелей і меблевих фасадів. Якщо розташовані в одному просторі прилади зв’язати між собою за допомогою грамотно розробленої обробки і елементів інтер’єру, можна отримати чудовий ансамбль.

Оформлення кухні в одному кольорі з передніми панелями побутових приладів представляється розумним рішенням, що забезпечує національну колористичну цілісність дизайну при мінімальних витратах.

Виключно гладкі й однакові фасади кухонних меблів змушують шукати відповіді на запитання: «Невже тут є ще й побутова техніка?»

Дизайнерські рішення в сфері проектування вбудованих кухонь різних стилів відкривають безмежні можливості для домовласників, які бажають створити інтер’єр своєї мрії. Варто просто покластися на свою фантазію або взяти за основу один з вже представлених на ринку варіантів.