Еротичні роботи з штучним інтелектом змінять життя людства

В середині листопада минулого року глава компанії-виробника розумних секс-ляльок RealDoll Метт МакМаллен розповів про свої плани оснастити роботів штучним інтелектом, щоб наділити їх людськими почуттями та емоціями. Як же будуть функціонувати андроїди для дорослих майбутнього і як вони вплинуть на живих людей?

Сексуальні стосунки зі штучно створеною істотою викликали непідробний інтерес людини ще з часів античності. Досить згадати давньогрецький міф про скульптора Пігмаліона, який без пам’яті закохався в статую, оживив її і навіть зіграв з нею весілля.

У поп-культурі теж є приклади того, як людина вступає у відносини з наділеним сексуальною зовнішністю штучним інтелектом. Ця тема була лейтмотивом фільмів «Вона» і «З машини».

Однак сьогодні глава виробника секс-ляльок RealDoll Метт МакМаллен обіцяє, що вже в кінці 2017 році його компанія запустить в продаж перших кіборгів з штучним інтелектом, спеціально створених для сексуальних утіх.


Штучна любов

Головною проблемою для співробітників RealDoll стало не створення максимально реалістичної зовнішньої оболонки, а розробка штучного розуму. МакМаллен одержимий ідеєю створити роботів, що володіють людськими почуттями та емоціями. Він вважає, що в доступному для огляду майбутньому у секс-ляльок повинна з’явитися функція настройки особистості і, цілком можливо, певний прообраз почуття гумору.

МакМаллен не схильний загострювати увагу лише на сексуальних контактах з ляльками. Він сподівається, що користувачі зможуть спілкуватися, фліртувати і зачаровувати розумних роботів.

«Насправді базікати зі штучним інтелектом - це реально круто! Скажімо, можна спробувати його спокусити. Особисто я думаю, що багатьом це здасться цікавим, - пояснює він. - Ми намагаємося створити ляльок, що викликають у власників емоції без безпосереднього фізичного контакту. Це потрібно, щоб привернути увагу людей саме до процесу спілкування з ними».

Перед роботами стоїть і інше, не менш важливе завдання: глава RealDoll вважає, що вони допоможуть людям поліпшити свої навички і розкріпачитися.

«Секс з роботом дозволить спробувати найрізноманітніші пози і стати більш заповзятливим. Людина буде думати: у мене був секс з жінкою або чоловіком, а тепер у мене є можливість зробити це з роботом», - сміється він.

Як це працює

Розумна лялька функціонує, покладаючись на тактильні відчуття, які отримує через спеціальні канали. Для цього в RealDoll встановлений спеціальний самонавчальний софт на основі нейромереж, який зможе засвоювати звички власника і потурати його бажанням.

Секс-робот буде аналізувати і обробляти отриману інформацію точно так же, як це роблять голосові помічники Siri і Cortana. Але RealDoll орієнтується і на досвід найбільшого американського онлайн-магазину Amazon, котрий недавно запустив прообраз штучного інтелекту на основі предикативної аналітики. Іншими словами, спеціальна програма буде передбачати бажання користувачів і пропонувати їм найбільш зручні варіанти вирішення того чи іншого завдання.

«Ми створюємо систему, яку можна підключити не тільки до роботизованої ляльки, але і до пристроїв віртуальної реальності. Особисто я вважаю, що сучасній секс-індустрії варто взяти курс на інтеграцію нових технічних розробок. Таких, наприклад, як нейромережі і VR », - міркує МакМаллен.

До 20-річчя RealDoll в 2017 році компанія планує почати виробництво роботизованою голови з штучним інтелектом. Правда, поки що далеко не всі зможуть дозволити собі розумну секс-ляльку, адже вартість надходять у продаж через рік моделей - від 30 до 60 тисяч доларів за штуку.

Але деяких це не бентежить. «Моя проблема в тому, що я обожнюю жінок, але ненавиджу бути серед людей», - розповів один з потенційних клієнтів RealDoll.

Інтернет-магазин https://hobotok.com.ua/analnye-igrushki/ пропонує широкий асортимент якісних ефективних іграшок для дорослих.