Чи вигідно брати кредити онлайн?

Законодавцем мод ринку кредитів до зарплати по праву вважаються США. Там більше 10% населення регулярно користується послугами швидких грошових позик і створює попит на більш ніж $ 7 млрд.

Щоби швидко, комфортно надійно, і по низьким відсоткам отримати грошову позику, ознайомтесь на сайті https://кредиты-онлайн.укр з кращими вітчизняними сервісами онлайн кредитів.

Згідно зі статистикою, яку зібрав Федеральний резервний банк Сент-Луїса в 2016 року, в галузі онлайн-кредитування США надавали послуги більш ніж 20 000 компаній (для порівняння, мережа McDonalds в США налічує близько 14 000 закладів). З активним ростом інтернет-сегмента активно зростає кількість онлайн-сервісів, який дозволяють отримати гроші на банківську карту шляхом взаємодії з сайтом кредитного сервісу або онлайн-додатки.

Ключовою ідеєю і перевагою так званих “швидких кредитів” є можливість швидкого задоволення термінової необхідності в фінансових ресурсах. Перевагою фінансового “фаст-фуду” в порівнянні з банківськими продуктами є можливість спрощеного оформлення кредитної заявки і швидкого прийняття рішення. Наприклад, в різноманітних роздрібних точках видачі кредитів час оформлення заявки може займати близько 30-40 хвилин. Якщо ж ви захочете взяти кредит онлайн, процес оформлення потрібного вам позики займе близько 15 хвилин.

Що необхідно для оформлення кредиту онлайн?

Процес оформлення позики в інтернеті досить простий і складається з декількох ключових етапів:

- Вибір суми, яку ви плануєте взяти в кредит і терміну. При розрахунку потрібної грошової суми і тимчасового періоду ви побачите розмір комісійних, які кредитний сервіс візьме за користування грошима. Варто зазначити, що серйозні популярні сервіси не здійснюють нарахування прихованих комісій та платежів.

- Реєстрація на кредитному сервісі. Для нових користувачів обов’язковою є процедура реєстрації та внесення персональних даних з подальшим підписанням онлайн-договору про надання кредиту. Зареєструвавшись один раз ви будете позбавлені подальшої необхідності заповнювати анкети і форми.

- Підтвердження даних банківської карти, на яку ви отримаєте гроші. Ви вводите виключно номер картки, кредитний сервіс не вимагає від вас персональний пін-код або ж доступ до вашого банківського рахунку.