Модні тенденції жіночого взуття осінь 2017

Осінь - це прекрасний час для романтичних прогулянок по багатому фарбами лісі, затишних посиденьок в кафе в компанії друзів за чашкою чаю, відвідування кращих вечірок в модних закладах, чиї діджеї нарешті повернулися з довгих відпусток і знову готові розважати міську публіку. Це - пора фарб, і поточні тренди якнайкраще збігаються з цим законом природи, пропонуючи нам великий вибір кольорів і фасонів не тільки в одязі, а й у взутті.

Italishoes

Сьогодні ми поговоримо про найгарячіші взуттєві тренди цьогорічного осіннього сезону.

Чоботи-шкарпетки

Кілька років тому цей тренд вже з’являвся на подіумах, а також на вулицях наших міст. Треба сказати, що тримався він непогано - пару років, що, очевидно, обумовлено його практичністю. Таке взуття легко носити з усіма видами штанів, а також до спідниць і суконь. Верхня частина чобітка щільно облягає ногу господині і майже зливається з нею в разі, якщо надіті колготки аналогічного кольору.

Що це нам дає? А це дає візуальне подовження ноги і ідеально підходить до довжини міні, яка також зараз в моді.


Черевики в стилі гранж

Це грубе взуття дуже практичне і завжди виглядає стильно. Черевики будуть вправно поєднуватися з легкими сукнями в стилі бохо-шик, створюючи образ лялечки-фражіль, або ж, навпаки, демонструвати круту вдачу модниці, виступаючи в комплекті з джинсами. Не завжди таке взуття можна надіти в офіс, але його завжди можна змінити, діставшись до роботи, на звичні туфлі. З огляду на поточну тенденцію на змішання офісного з стилю з вуличним, черевики гранж будуть добре виглядати з сірої кліткою костюма, навіть якщо ця клітина представлена ​​тільки подовженим жакетом поверх джинсів і майки.


Чоботи вище коліна

Вони закінчуються якраз під самою інтригуючою точкою жіночого тіла і служать прекрасним союзником в боротьбі з холодами. Цей тренд гарантує загальне залучення уваги, тому, якщо ти доведена до абсолюту інтроверт, просто треба перегорнути цей текст до наступного тренда.

Бажаючим же виділитися в натовпі і відчути на собі захоплені і зацікавлені погляди варто вивчити це взуття ближче. Неважливо, чи буде верхня частина чобіт виконана з тканини-стретч або ж, навпаки, буде явно відходити від ніжки, це - наймодніше взуття осені 2017. Досить лише надіти до нього скромне міні, повітряне плаття або лосіни, що знову ввійшли в моду, а до них - подовжену сорочку, і ти станеш королевою балу!


Взуття на шнурівці

В ідеальному випадку це будуть півчобітки, але цілком припустимі й повноцінні чоботи. Важко сказати напевно, чим обумовлена поява такого тренда: чи то вплив стилю бохо-шик, чи то ностальгія по вар’єте початку століття і його завзятому канкану. У будь-якому випадку чобітки на шнурівці завжди виглядають елегантно і представляють жіночі ніжки в найакуратнішому вигляді. Як правило, це взуття візуально зменшує розмір ноги, що грає на руку власницям розміру 38+. Взуття зі шнурівкою добре вписується в офісний гардероб, а також відмінно підходить для вечірнього, щоправда не урочистого виходу.