Розумний ремінь Welt простежить за вашим здоров’ям

«Розумна» електроніка все активніше входить в наше повсякденне життя.Но цей раз розробники з компанії Samsung змусили «порозумнішати» звичайний ремінь.

Навіть не маючи ніяких розумних функцій, ремінь - це перша деталь одягу, яка відразу повідомить вам погані новини про те, що ви набрали пару-трійку кілограм.

Але тепер Weltcorp - дочірня компанія Samsung випускає Welt - ремінь з функцією фітнес-трекера, який буде стежити за здоров’ям носія, відзначаючи кількість кроків, час, проведений в сидячому положенні, і розміри талії.

Samsung представляла Welt на CES 2016 січні як один з розумних аксесуарів. Але тоді навіть було неясно, чи буде цей ремінь дійсно випущений в продаж або ж залишиться на стадії прототипу. Однак зовсім недавно була запущена відповідна краудфандінг-кампанія на Kickstarter.

Обхват талії є ключовим індикатором здоров’я людини, і в цьому перевага ременя. Крім відстеження кількості кроків і часу сидіння, ремінь також буде постійно моніторити обсяги талії. У довгостроковій перспективі, трекер зможе підказати вам, чи рухаєтеся ви в правильному напрямку для поліпшення здоров’я. Що стосується щоденних перевірок, то тут ремінь буде спостерігати, як ваш живіт розширюється, коли ви їсте, щоб сформувати більш широку картину кулінарних звичок і попередити, якщо ви занадто захоплюєтесь.

Синхронізуючись через Bluetooth 4.1 з iOS- або Android-пристроєм, супутній додаток Welt надасть всю інформацію користувачеві, яка буде відображатися в різній колірній гамі, в залежності від виконаних успіхів. Одного заряду акумулятора вистачить для функціонування ременя до 20 днів, в залежності від використання. Заряд здійснюється через micro-USB, розташований на задній частині застібки. Так як цей ремінь виконує свою функцію повністю тільки тоді, коли його носиш щодня, то Weltcorp представляє ремені різного кольору і фасону, щоб вони підійшли як жінкам, так і чоловікам.

Вартість ременя Welt коливається в залежності від версії - 69 доларів за звичайний дизайн, 100 доларів за класичний ремінь і 130 доларів за преміум-варіант. Відправки плануються на кінець 2017 року, якщо все піде за планом.

Ви є палким поціновувачем оригінальних стильних аксесуарів? Тоді саме для Вас інтернет магазин exotic-leather.com.ua підготував чудові колекції сумок, клатчів, гаманців, портмоне, ременів і інших чудових виробів з екзотичної шкіри.