Секрети масажу японських гейш

Японські гейші знали як порадувати чоловіка. Крім їх природних чар, чарівності, краси, творчості та вміння спілкуватися, вони були озброєні і глибокими знаннями в техніці любовних утіх, зокрема, еротичного масажу.

У Древній Японії відношення до масажу було особливо серйозним. Вважалося, що за допомогою нього можна гармонізувати напрямки енергетичних потоків в тілі людини, таким чином оздоровлюючи не тільки його тіло, а й душу.

А ось еротичний масаж в Японії і зовсім вважався ритуалом, здатним поєднати і скерувати в єдине творче русло енергії жіночого і чоловічого начал, темряви і світла, холоду і вогню. Такий процес, на думку стародавніх майстрів, не тільки розпалює пристрасть, а й перетворює сексуальну енергію в потік енергії життя. Це благотворно впливає на всі життєві починання. Отримавши потужний заряд творчої енергії, людина приходить в рівновагу з собою, стає здатним подолати будь-які перепони, творити нове і домагатися задуманого.

Японські гейші досконало володіли технікою еротичного масажу. При цьому сама процедура супроводжувалася приємною розслаблюючій музикою, ароматами спеціальних пахощів, особливим чином виставленим світлом, і іншою атрибутикою умиротворення і спокою.

Протягом усього часу застосування його важливою складовою було захоплення тілом партнера. При цьому увага приділялася фактично всіх його частинах. Починається масаж з голови і обличчя, перші дотики мають бути практично невагомими, потім стають більш інтенсивними, а потім переходять в розтирання.

Тонкощі масажу японських гейш

1. Обстановка. Справжня гейша зможе створити відповідну атмосферу навіть у скромному приміщенні без пишного оздоблення. Напівтемрява, приглушене світло, ароматні пахощі, приємна музика (бажано у власному виконанні) - і будь-яке непримітне житло перетвориться в справжню обитель млості і пристрасті.

2. Спілкування. Еротичний масаж гейші починається з обміну поглядами. Дотики повинні чергуватися з палкими фразами. При цьому слід уникати непристойностей, концентруючись на захопленні партнером, вихвалянні краси його тіла і душі.

3. Секрети природи. Для масажу гейші використовують натуральні масла. Масло пачулі, сандалового дерева, троянди, жасмину пробуджують чуттєвість. Масло лаванди, евкаліпта, іланг-ілангу розслаблюють. Масло імбиру і мускус можуть діяти, як найсильніший афродизіак.

4. Послідовність. Те, що цей масаж еротичний, зовсім не означає, що він повинен бути схожим на петтінг. Навпаки, впливу на найактивніші ерогенні зони в ньому може і не бути зовсім. Починати такий масаж потрібно з голови і обличчя, кистей рук, стоп, поступово відшукуючи і «розкриваючи» на тілі партнера все приємні ділянки. Протягом усього часу застосування партнер може здивуватися кількістю своїх ерогенних зон, про які він навіть не підозрював.

5. Безперервність. Ніяких різких перемикань, ніяких пауз. Еротичний масаж гейші повинен бути подібним хвилям, що плавно накочуються і огортають як гарячий шоколад, поступово рухається від «спокійних» ділянок тіла партнера до найбільш ерогенних.

Желаете хорошенько расслабиться душой и телом? Приглашаем в лучший киевский салон эротического массажа Paradise. Стопроцентный релакс гарантирован!