Дивний готель Propeller Island City Lodge у центрі Берліна

Вас втомили стандартність і безликість традиційних готелів? Ви більше не можете бачити нескінченні однотипні номери з лякаюче схожою розстановкою меблі, звичайними шпалерами і шторами? Що ж, тоді вам пряма дорога до Берліна, де відкрився готель Propeller Island City Lodge.

Цей дійсно незвичайний готель викликав фурор в світі нестандартного туризму: творець дива дизайнерської думки, Ларс Строшен, витратив на втілення своєї божевільної ідеї півтора мільйона доларів. Ви запитаєте: так в чому ж полягає екстраординарність «Propeller Island City Lodge»?

Справа у тому, що в цьому готелі всього 45 кімнат і у кожної - неповторний стиль. Звичайно, свою фірмову фішку має кожен поважний готель, наприклад Premier Geneva Hotel, про цей чудовий стильний готель в Одесі можна дізнатися на сайті https://geneva-hotel.phnr.com/.

Втім, Propeller Island City Lodge безумовно перевершив всі подібні заклади у плані оригінальності. Наприклад, Ви можете замовити номер з ліжком, що “висить” в повітрі або ж апартаменти з незліченною кількістю дзеркал, в яких химерно відбивається величезна софа чорного кольору, яка є єдиним предметом меблів в цій кімнаті.

Ті, хто з цікавістю спостерігав за політичними заворушеннями на Україні або навіть був безпосереднім учасником помаранчевої революції, неодмінно оцінять апельсинову кімнату. Любителі побути в центрі уваги можуть оселитися в номері «Музей» - різноманітні картинки, рамки і ліжко з підсвічуванням, що надає прекрасну можливість відчути себе дивовижним експонатом.

В іншому номері шанувальник готичної культури, середньовіччя і фільмів жаху із задоволенням поніжиться в зручній двоспальній труні. Незабутні враження залишає номер «Догори ногами»: на стелі зі смаком розставлені меблі, а ось внизу, де ви, власне і перебуваєте, набір меблів представлений в мінімальному варіанті, та й то, вони майстерно приховані в підлозі і витягуються тільки при необхідності за шнурочок.

Відчуття неземної легкості панує в номері «Хмари»: чіткі лінії ліжка, світлий паркет і величезні картини із зображенням білосніжних хмар, що пливуть по безкрайньому небу. А ось ті, хто любить свободу, з задоволенням проведуть нічку-другу в однойменному номері з оформленням в стилі тюремної камери з маленьким, але дуже приємним і істотним доповненням - діркою в стіні, через яку і віє вітром свободи.

Треба сказати, що таке буйство творчої думки народжує в постояльців цілий сонм фантазій еротичного характеру. Власник готелю не проти такого роду повороту подій, хоча і закликає своїх гостей пам’ятати про те, що його дітище - не просто пересічний готель, а витвір мистецтва, тому і ставлення має бути відповідне.