Water Walker - басейн і бігова доріжка в одному пристрої

Якщо ви коли-небудь пробували бігати під водою, то знаєте, що робити це проблематично через опір води. Зате є і свої плюси. При достатньому навантажнні можна одночасно освіжатися в водичці. Однак навіть якщо до найближчої водойми далеко, проблему допоможе вирішити бігова доріжка Water Walker.

Людство починає усвідомлювати, що запорукою здорового духу є здорове тіло і все більше приділяє часу фізичним вправам і фітнесу. Причому це можна робити і в домашніх комфортних умовах, достатньо на сайті https://sportmarket.net.ua/begovye-dorozhki/ інтернет магазину Спортмаркет замовити ефективні сучасні бігові доріжки і інші тренажери.

Втім, інколи знаряддя в спортивних залах швидко набридають і для неординарних натур потрібно щось особливе. Багато при цьому звертають погляди в бік занять спортом в басейнах.

Як відомо, опір води створює певне навантаження при фізичних вправах. Регулярні заняття, наприклад, бігом в воді здатні привести м’язи в належний вигляд. При цьому не потрібні додаткові тренажери. Другий плюс - фізичні вправи супроводжуються водними процедурами. Але бігати в басейні, або у відкритій воді може бути досить проблематично.

Для любителів поєднувати водні процедури і фітнес винайдено унікальний пристрій, який вже можна випробувати в дії. Він називається Water Walker і являє собою невелику ємність, наповнену водою, але на відміну від «просто басейну», новинка має рухоме дно. Розробники додали можливість змінювати швидкість руху дна, температуру води і ступінь опору води, імітуючи зустрічні потоки. Таким чином, можна встановити оптимальне навантаження і комфортні умови для занять фізичними вправами.

На сьогоднішній день існує кілька модифікацій Water Walker. Користувачі можуть вибирати, яка з версій Water Walker підходить їм більше. Для любителів-новачків є варіант простіший - тут швидкість руху дна не перевищує 2.5 км / год. Ті ж, хто бажає отримувати великі навантаження, є тренажер Water Walker Pro, де швидкість збільшена до 6.5 км / год. Причому розробники постаралися передбачити все. Наприклад, якщо користувач втомився «бігати», автоматично активується режим «Сон» - можна просто розслабитися і відпочити від тренування.