Боді: яким має бути одяг для малюка

З появою дитинки на світ потрібно бути готовим до покупок. Будуть потрібні не тільки набори підгузників, соски, пустушки і пелюшки. Не забудьте про речі, які будуть зігрівати дитя, захищати від зовнішніх небажаних проявів.

Звичайно, у багатьох мам з цієї нагоди на першому місці повзунки і сорочечки. Однак сьогодні з даними традиційними виробами конкурує більш зручне рішення як для малятка, так і для новоспечених батьків - боді. Це обтягуюча майка, поєднана з трусиками, що закриває повністю тіло немовляти. Сьогодні ми поговоримо про її різновиди, особливості і явні переваги. А в інтернет-магазині www.nadinka.com.ua можна придбати чудові комплекти бодиків і інший якісний одяг для малюків по найкращій вартості.

Боді хороші тим, що не спадають навіть з надто активних крихіток, які не задираються, таким чином захищаючи спинку від холоду. Виділимо і інші їхні переваги, про які повинна знати кожна мама:
 
• Зручність переодягання памперсів. Все, що потрібно, це розстебнути пару гудзичків нижче животика, немає необхідності повністю знімати одежу;
 
• Дитині тепло і комфортно. Піжамка відмінно сидить, непомітна, безпечна, не заважає під час сну;
 
• Забезпечення свободи рухів. Малюк може без будь-яких обмежень ворушити ніжками і ручками, дертися, повзати, робити перші дрібненькі кроки - нічого не буде відволікати від корисних занять.

Сьогодні дитяче боді легко купити різних модифікацій. Випускаються майки і з довгими рукавами, і з короткими, доповнюються цікавою вишивкою і принтами. Також відрізняються вирізом горловини (зустрічається овальна, типу «човник», кругла або квадратна) та фіксуються відповідними елементами (блискавкою, липучками, гудзиками), які можуть розташовуватися на плечі, йти рівно посередині або навскоси.
 
Що враховуємо при виборі

Навіть купуючи тільки брендовий одяг для малюків, в якості якого на перший погляд не сумніваєтеся, не лінуйтеся уточнити подробиці про матеріал, наскільки він м’який, легкий, приємний до тіла, чи здатний стати причиною алергічної реакції.
 
Скажімо, для днів сонячних і теплих підійдуть тканини з бавовни, наприклад, інтерлок. Він славиться своєю міцністю, гладкою поверхнею, стійкістю до розтягування, повітропроникністю. До нього додамо бязь і трикотаж. Не замерзнути дитині взимку допоможуть флісові або велюрові маєчки.
 
Коли з матеріалом розібралися, подивіться уважно на шви. Якщо виконані з внутрішньої сторони, то не повинні бути жорсткими, дуже випирати, так як можуть викликати почервоніння на шкірі. Найбільш прийнятний варіант - з’єднання зовнішні або оброблені м’якими нитками.