Букет поштою: оригінальна ідея від Bloom & Wild

Найдорожчий подарунок для будь-якої жінки - це увага. І зовсім не обов'язково кожен жест турботи і уваги обрамляти дорогими подарунками. Іноді досить букета красиво підібраних свіжих квітів. А якщо їх доставити незвичайним, оригінальним способом, то цінність такої уваги зросте в рази, а ефект несподіванки перевершить всі очікування.

Чудові оригінальні букети ви можете замовити на ua send flowers com. Тут завжди є велике різноманіття квітів і справжніх флористичних композицій на любий смак і гаманець

Новий квітковий онлайн сервіс Bloom & Wild розробив спеціальну модель упаковки для доставки квітів в поштову скриньку, завдяки якій квіти всередині залишаються свіжими і неушкодженими довгий час.

До цього ноу-хау, по пошті можна було відправляти практично все що завгодно, тільки не квіти. Ці прекрасні творіння природи, в силу своєї крихкості, потребують тільки ручної доставки. Таким чином, Bloom & Wild - єдиний в своєму роді квітковий онлайн сервіс, який надає послугу доставки квітів поштою. І без будь-якого ручного супроводу, як того зазвичай вимагає крихкий товар.

Щоб зробити замовлення, потрібно просто вибрати квіти, які ви б хотіли купити або піднести комусь в якості подарунка. Флористична композиція може складатися як з одного виду квітів, так і з різноцвіття. Всі квіти вирощуються британською компанією. Після того, як вибір зроблено, потрібно просто вказати адресу доставки.

Коли всі формальності завершено, квіти, вибрані для композиції, зриваються і упаковуються відповідним чином. Після цього посилка відправляється адресату безкоштовно, як посилка 1-го класу. Ще одним приємним моментом є той факт, що фізична наявність адресата будинку необов’язково. Розмір пакувальної посилки розрахований таким чином, щоб вона легко містилася в поштову скриньку.

Упаковка включає не тільки стандартизовану під поштову скриньку коробку. Для дбайливої доставки і догляду за квітами під час транспортування і очікування власника, використовуються спеціальні сіточки і водні капсули. Все це допомагає зберегти свіжість і пахощі квітів на довгий час.

Одержувачу залишається тільки розпакувати посилку і поставити квіти у вазу. Такий букет буде прикрашати і освіжати будь-яке приміщення, будь то офіс або квартира. А спеціальні водні капсули продовжать життя квітам не на один день. Вартість таких букетів починається від 13,95 фунтів стерлінгів.

Онлайн сервіс Bloom & Wild відкрив нову сторінку в історії поштової доставки квітів і зробив її більш «свіжою» і надійною. Усунувши в ланцюжку доставки складське зберігання, а також акцентувавши увагу на ручній упаковці і доставці свіжозрізаних квітів, Bloom & Wild вигідно виділилися на тлі конкурентів цієї галузі. Питання тепер тільки в тому, доставку яких ще товарів можна переглянути через поштову службу.