Перестаньте ТАК робити: 8 прийомів в ремонті квартири, від яких віє дев’яностими

"Євроремонт" - поняття, яке існує тільки на території України і інших країн СНД. Якщо на початку 90-х майже кожен мріяв зробити такий "європейський" ремонт у своїй квартирі, то зараз подібні прийоми лише дадуть зрозуміти вашим гостям, що у вас немає смаку. Отже, від якої спадщини 90-х давно пора позбутися?

Багаторівневі гіпсокартонні стелі

Будь-які деталі оздоблення квартири можуть нести навантаження або естетичне, або функціональне, або і те, і інше. Багаторівневі стелі не потрапляють ні в одну з цих категорій. Так чому у вашій квартирі вони все ще є? Якщо на вашій стелі є що ховати (балки або виступи), постарайтеся обіграти їх іншими способами. Завжди прагніть до збереження висоти стелі.

Пластикова ліпнина

Не намагайтеся створити з хрущовки палац. По-перше, у вас нічого не вийде - площа не та. По-друге, “палацові” атрибути, якими б дорогими вони не були, будуть спрощувати і дешевити інтер’єр. Якщо ж ви бажаєте створити у своїй квартирі в Івано-Франківську чи Львові дійсно щось ексклюзивне, краще скористатися послугами досвідчених і креативних майстрів компанії  “Ів Буд”

”Золото”

“Золото” - досить активний елемент сам по собі. Безумовно, використовувати в інтер’єрі його можна, але тільки в обмеженій кількості. Не намагайтеся зробити так, щоб металеві дверні ручки поєднувалися з вимикачами, келихами і точковими світильниками. При роботі з золотом важливо пам’ятати про почуття міри і вчасно зупинитися.

Безліч підлогових покриттів

У кожному приміщенні - різні підлогові покриття. Для чого? Хіба це красиво? Ні! Логічно використовувати в кухні, ванній та туалеті один вид покриття (плитка), нехай і різних кольорів. У вітальні і спальні також рекомендується вибирати одну і ту же “підлогу”.

Велика кількість деталей

Тільки майстерним дизайнерам вдається правильно і красиво поєднувати деталі з різних опер. Якщо ви до таких не належите, не намагайтеся захарастила житло великою кількістю всяких різних речей. Мало того, що це може виглядати без смаку, тільки уявіть, скільки часу буде йти у вас на прибирання!

Дешеві шпалери під фарбування

Навіщо робити подвійну роботу, коли можна просто пофарбувати стіни? Пару стін можна виділити дійсно гарними і якісними шпалерами.

Засилля бежевого кольору

Деякі домохазяїни, намагаючись втекти від дешевого і без смаку оформленого інтер’єру, потрапляють в іншу крайність. Оформлення квартири в бежевих тонах виглядає красиво, але трохи нудно. Пара яскравих деталей не зіпсує інтер’єр, а навпаки, вдихне в квартиру нове життя.

Витіюваті, хвилеподібні форми в меблях, на стелі і підлозі

Сюди можна віднести дивани-черепашки, гіпсокартонні хвилеподібні стелі та інші деталі. Це виглядає негарно, нестильна і дешево.

Оформити інтер’єр зі смаком - непросте завдання. Зате якщо ви впораєтеся з нею, то ваше житло буде довго радувати вас своїм комфортом і функціональністю!