Замовлення авіаквитків онлайн: переваги і особливості

З приходом в наш побут цифрових технологій вирішувати різноманітні побутові завдання стало помітно простіше. Зараз замовити обід, покласти гроші на телефон, придбати техніку або одяг можливо сидячи за комп'ютером. А для ділових людей, які регулярно змушені здійснювати перельоти, одним з найкорисніших є, без сумніву, онлайн-сервіс замовлення авіаквитків.

Давайте поговоримо про достоїнства і недоліки цього сервісу.

Електронний квиток від Tripway - це надійно, зручно, вигідно і швидко

Придбання електронного авіа квитка виключає можливість його втратити. Після придбання він під надійним захистом в базі і, якщо навіть ви втратите роздруковану копію авіаквитка, то в будь-який момент можете відкрити електронний лист і заново роздрукувати копію. Тим більше, в аеропорту досить лише номери броні і паспорта, тому ви можете обійтися і зовсім без паперової копії. Додайте до цього ще одну перевагу - ви можете забронювати авіа квиток з будь-якої точки світу. Іншими словами ви можете авіаквитки дешево купити своїм близьким або друзям, які знаходяться за багато кілометрів, а їм залишається тільки прибути в аеропорт і здійснити переліт.

Значним плюсом бронювання квитків на літак онлайн є те, що для їх покупки не потрібно нікуди їхати. Ніяких пробок, що псують нерви, ніяких черг - все легко і швидко. Дізнатися розклад всіх перельотів, дізнатися акції та спеціальні пропозиції авіакомпаній і знайти підходящий варіант можна не виходячи з дому. І якщо ми вже заговорили про Tripway, то тут https://tripway.com/avia/airlines/ukraine-international-airlines можна дізнатися про всі особливості і переваги даного популярного сервісу.

Існує лише один момент: якщо вам на вибір буде запропоновано заповнити заявку з подальшим дзвінком диспетчера або ж забронювати авіаквитки онлайн самостійно, рекомендуємо вибрати останнє. В цьому випадку авіа квиток стане вашим відразу, як тільки ви оформите бронь. А якщо ви станете чекати, поки оператор прийме вашу заявку, інші покупці можуть придбати авіаквиток, який вам найбільше підходить, і диспетчер буде змушений запропонувати набагато менш кращий варіант.

Через відсутність касових зборів ви маєте можливість придбати авіаквитки онлайн дешево, що є безперечною гідністю інтернет сервісів. І, що дуже важливо, в мережі вам значно простіше порівняти ціни різних авіаперевізників і вибрати найцікавіші. Кожна організація, без різниці який реалізує власні авіа квитки аерофлот або якась організація-посередник, постійно проводить акції та бонусні пропозиції.

В результаті розкид вартості квитків досить великий. Іноді завдяки бонусним пропозиціям і акціям авіаквитки коштують навіть менше, ніж залізничні квитки. Саме тому так важливо, перш ніж купити авіаквиток, ознайомитися з усіма пропозиціями.

Купуючи квитки на літак онлайн, ви отримуєте більше можливостей. Наприклад, можливість проконтролювати правильне написання вашого прізвища і решти особистої інформації. Диктуючи ці відомості по телефону, ви не можете дізнатися, чи правильно їх записав оператор. Важливою стане і можливість завчасно вибрати собі місця в авіалайнері: деякі авіакомпанії починають онлайн-реєстрацію на рейс за добу до відльоту, а не за 2-3 години, як в аеропорту.

Особливості вибору web-сайту для придбання квитка

Безумовно, покупка квиток онлайн однаково вигідна і зручна далеко не у всіх онлайн-магазинах. В даний момент вистачає компаній, які йдуть на різноманітні хитрощі, щоб заманити клієнта. Зокрема, вас приваблюють недорогими авіаквитками, а коли ви робите замовлення, передзвонюють і кажуть, що вартість зарезервованих вами авіа квитків набагато більше. Або заманюють вас надвигідно акціями, але насправді ні в одному розділі інтернет-сайту оформити по ним авіаквитки ви не можете.

Якщо вам дорогі ваші гроші, час і нерви, звертайтеся в надійні фірми. Важливо, щоб обрана фірма не була прив’язана до конкретного авіаперевізника, а працювала з 12-19 авіакомпаніями. Тільки тоді вона буде мати прийнятні пропозиції навіть в разі кризи авіаперевізників.